Με τη θεατρική παράσταση «Μήδεια», άνοιξε αυλαία το Σεπτέμβριο το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπα από τη θεατρική παράσταση «Μήδεια» του Ευρυπίδη στο Αμαλίειο Θέατρο.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππας με τον ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη.Πλήθος κόσμου αποθέωσε το Γιώργο Κιμούλη στο ρόλο της Μήδειας.


Με τη θεατρική παράσταση «Μήδεια» του Ευρυπίδη, με το Γιώργο Κιμούλη στο ρόλο της Μήδειας, άνοιξε η αυλαία του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2013 για το μήνα Σεπτέμβριο, στο Αμαλίειο Θέατρο.


Η παράσταση στα πρότυπα των παραστάσεων της αρχαιότητας, ανέβηκε φέτος σε σκηνοθεσία του Σπύρου Α. Ευαγγελάτου και απέσπασε το ζωηρό χειροκρότημα και τα θερμά σχόλια των παρισταμένων τόσο για την ερμηνεία του Γιώργου Κιμούλη, όσο για τη σκηνοθεσία.


Στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη στο ρόλο του Ιάσονα ήταν ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και στο ρόλο του Κρέοντα ο Τάσος Νούσιας, ενώ εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του Μάνου Βακούση.


Την παράσταση μαζί με πλήθος κόσμου παρακολούθησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας, ο οποίος συνεχάρη τους συντελεστές της παράστασης για την εξαιρετική ερμηνεία τους. 


Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου διοργανώνεται με μηδενικό κόστος για τους δημότες και κατοίκους της πόλης αποκλειστικά χάρη σε συνεργασίες που εξασφάλισε ο Δήμος.
Παράλληλα, μέσα από τις ειδικές τιμές των εισιτηρίων και την πρόνοια για τις ασθενέστερες οικονομικά κατηγορίες πληθυσμού είναι προσιτό σε όλους τους συμπολίτες μας ανεξαρτήτου οικονομικής ευχέρειας.


Προπώληση εισιτηρίων παραστάσεων:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός Η.Σ.Α.Π) Μαρούσι
Στα εκδοτήρια στο Αμαλίειο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης βάσει διαθεσιμότητας.


Προπώληση εισιτηρίων συναυλιών:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι
Στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου
Στο περίπτερο της viva.gr στο Τhe Mall Athens
Μέσω internet από το http://www.viva.gr/ – Τηλέφωνο 11876
Στα εκδοτήρια στο Αμαλίειο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης βάσει διαθεσιμότητας.


Ειδικές τιμές για κατόχους Artemis Card.


Διάθεση από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου δωρεάν εισιτηρίων βάσει κοινωνικών κριτηρίων σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού.


Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων των εκδηλώσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στη γραμμή 15321 και στο τηλ. 213 2038350 του Δήμου Αμαρουσίου, και στο 11876.

Μετάβαση στο περιεχόμενο