Ελάτε να συνοδεύσουμε όλοι μαζί στο Μαρούσι τη ΦΛΟΓΑ της Αγάπης στη 12η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Print Friendly, PDF & Email
Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα: 18:00, Δημαρχείο Αμαρουσίου


Τη ΦΛΟΓΑ της Αγάπης στη 12η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών υποδέχεται ο Δήμος Αμαρουσίου, προωθώντας το μήνυμα της ελπίδας, της προσφοράς προς το συνάνθρωπο και του εθελοντισμού.
Πιο συγκεκριμένα η φλόγα θα αφιχθεί τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα) και στη συνέχεια θα ακολουθήσει την εξής διαδρομή: 

 Βασ. Σοφίας- αριστερά οδός Ερμού –συνέχεια πλατεία Ευτέρπης-αριστερά πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως- αριστερά Θεμιστοκλέους- αριστερά Πλατεία Ευτέρπης-δεξιά οδός Δήμητρος- συνέχεια Βασ. Σοφίας –τερματισμός Δημαρχείο Αμαρουσίου.


Στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, ενόψει της άφιξης της Φλόγας της Αγάπης στο Μαρούσι σημειώνει:

« Ως Δήμος Αμαρουσίου προωθούμε και ενισχύουμε με κάθε πρόσφορο μέσο τον εθελοντισμό σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής μας ζωής. Είμαστε ικανοποιημένοι από την ευαισθητοποίηση των ενεργών συμπολιτών  μας, καθώς μέσα από την κοινωνική προσφορά  και αλληλεγγύη τους, κανένας στην πόλη μας δεν έμεινε μόνος και αβοήθητος σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Συμμετέχουμε και εντείνουμε την προσπάθειά μας για την ενίσχυση του εθελοντικού κινήματος και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν  στην  12η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών.

Να διαδώσουμε όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά  την ύψιστη αξία που έχει η εθελοντική αιμοδοσία για το συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη, προσφέροντας την ελπίδα να σωθεί μια ζωή.
»              


      
  


Μετάβαση στο περιεχόμενο