Έκπτωση 20% σε όλους τους δημότες-κατοίκους του Δήμου Αμαρουσίου για την εγγραφή τους από 16 έως 22 Ιανουαρίου 2018 στο 5o Attika Run & Grand Prix

Print Friendly, PDF & Email

Τρέχουμε για καλό σκοπό, βοηθάμε τους συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται

 

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιείται στο Μαρούσι το 5ο  Attika Run & Grand Prix που συνδιοργανώνουν ο Αθλητικός Σύλλογος «Η Ευεξία» και ο Δήμος Αμαρουσίου, με στόχο την υποστήριξη των ευπαθών συμπολιτών μας που επωφελούνται του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Στους κατοίκους – δημότες του Δήμου Αμαρουσίου που θα πραγματοποιήσουν  την εγγραφή συμμετοχής τους στους αγώνες, από τις 16 έως τις 22 Ιανουαρίου 2018, προσφέρετε έκπτωση 20%.

Η έκπτωση αφορά αποκλειστικά την απλή συμμετοχή ( των 10 ευρώ που με την έκπτωση γίνεται 8 ευρώ) και σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται και οι δημότες και κάτοικοι που έχουν ήδη κάνει εγγραφή.     

Για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση www.feelgoodsports.gr όπου εκτός από τη φόρμα εγγραφής υπάρχει αναρτημένη και η προκήρυξη με όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.
Εναλλακτικά, μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία του συλλόγου Feel Good Sports Club, Θαρύπου 2, 11745 Νέος Κόσμος, τηλ. 2155507330.

Σας περιμένουμε όλους να τρέξουμε για καλό σκοπό, προσφέροντας τη βοήθεια   στους συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται.

Μετάβαση στο περιεχόμενο