«Είμαστε μια οικογένεια που λέγεται Μαρούσι» το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στην εκδήλωση υποδοχής του Νέου Έτους

Print Friendly, PDF & Email
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Π. Νικόλαο, τον πρώην Δήμαρχο Αμαρουσίου Χρ. Βλάχο, μέλη της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσώπους Συλλόγους και Φορέων και πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης δίνει τις θερμές ευχές του στους παρισταμένους για υγεία, αγάπη, δημιουργικότητα και κοινωνική αλληλεγγύη του ενός προς τον άλλον.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη σύζυγο του Μαρίνα και το γιο τους Αλέξανδρο στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Αμαρουσίου.Ο Αλέξανδρος έκοψε το κομμάτι του στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα, ευχόμενος Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλα τα παιδιά του κόσμου και ιδιαίτερα στα παιδιά του Δήμου Αμαρουσίου.Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της πόλης κόβουν το κομμάτι τους στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα με ευχές και αφιερώσεις για το 2014.

Στιγμιότυπα από το καλωσόρισμα του Νέου Έτους στο γραφείου του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την οικογένεια του, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλη και τη Δημοτική Σύμβουλο Κατ. Ιωάννου.      


Με μελετημένο σχέδιο και όραμα για την πόλη μας συνεχίζουμε την προσπάθεια, πάνω στη σταθερή βάση που έχουμε οικοδομήσει, ώστε το Μαρούσι να γίνει πρότυπη πόλη σε όλη την Ελλάδα


Με θερμότατες ευχές για υγεία, δημιουργικότητα, αλληλεγγύη και αγάπη του ενός προς τον άλλον, υποδέχθηκε το 2014 ο Δήμος Αμαρουσίου, μετά τη δοξολογία που προηγήθηκε στο Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας, κόβοντας την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρόντος του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη και με τη ευλογία του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη, Π. Νικόλαου του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου.


Την εορταστική εκδήλωση για την υποδοχή του Νέου Έτους τίμησαν με την παρουσία τους, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου κος Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Γιώργος Καστρινάκης, ο πρώην Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Χρήστος Βλάχος, μέλη της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της πόλης και του Τοπικού Τύπου, εργαζόμενοι και πλήθος κόσμου. Την εκδήλωση συντόνισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Επαμεινώνδας Γαρδέλης.               


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης εκφράζοντας τις θερμές ευχές του για το 2014 στους παριστάμενους, προανήγγειλε τη δημιουργία ενός «απέραντου» δικτύου αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που έχει ανάγκη η εποχή μας.    


«Το 2013 τη πιο δύσκολη περίοδο, στην πόλη μας πετύχαμε να έχουμε οικοδομήσει μία σταθερά βάση, σε έργα υποδομών και κυρίως με μία σειρά από μελέτες που βρίσκονται σε εξέλιξη να οδηγούμε την πόλη μας στις «ράγες» της προόδου και της ανάπτυξης. Με μελετημένο σχέδιο και πρόγραμμα για το μέλλον και όραμα, είμαι υποχρεωμένος για την εμπιστοσύνη που μου έχετε δώσει, να συνεχίσω την προσπάθεια, ώστε το Μαρούσι να γίνει πρότυπη πόλη σε όλη την Ελλάδα. Μία πόλη που θα έχει ξεφύγει από τη  μιζέρια του παρελθόντος. Σε καμία περίπτωση αυτή τη σταθερή βάση που έχουμε φτιάξει δεν θα μπορούσαμε να την αφήσουμε, οδηγώντας την πόλη στην οπισθοδρόμηση.
Μαζί με τα «Χρόνια Πολλά» μέσα σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο ας χαμογελάσουμε, και για όσους δεν μπορούν ας απλώσουμε το χέρι, ο καθένας μας έχει κάποιον δίπλα του που περνάει δύσκολα. Θεωρούμε ότι πρέπει να δώσουμε ο ένας το χέρι στον άλλον ως μία ατελείωτη μεγάλη αλυσίδα με γερούς κρίκους, τους κρίκους της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς, έτσι ώστε να αντισταθούμε και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα της δύσκολης εποχής. Το επόμενο διάστημα ένα απέραντο δίχτυ αλληλεγγύης θα απλωθεί για  κάθε μοναχικό άνθρωπο της πόλη μας, γιατί είμαστε μια οικογένεια, που λέγεται Μαρούσι


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι, τα μέλη της Διοίκησης,  οι επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι εκπρόσωποι των Πολιτιστικών, Εξωραϊστικών και Αθλητικών Συλλόγων έκοψαν το κομμάτι τους στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα με ευχές και αφιερώσεις για το 2014.


Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος όπως επιτάσσει το έθιμο έσπασε στην πόρτα του γραφείου του το ρόδι, σύμβολο τύχης για μία γόνιμη και δημιουργική χρονιά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο