Θερμές ευχές για το Νέο Έτος σε ατμόσφαιρα μελωδική, αντάλλαξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με παιδιά και πολίτες την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με παιδιά της πόλης που νωρίς το πρωί τον επισκέφθηκαν για να του τραγουδήσουν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.Η Χορωδία του ΚΑΠΗ εύχεται μελωδικά «Χρόνια Πολλά» στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, παρόντος του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ν. Κάββαλου.
Σε ρυθμούς τζαζ η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου έπαιξε για το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη και την οικογένειά του τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και έδωσε τις θερμές ευχές της για τη νέα χρονιά.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη σύζυγό του Μαρίνα και το γιό τους Αλέξανδρο άκουσαν τα κάλαντα και επίκαιρες μελωδίες από τους μαθητές των παραδοσιακών χορών του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου και του 7ου Γυμνασίου, με τη συνοδεία παραδοσιακών οργάνων.


Με θερμές ευχές, το 2014 να είναι περισσότερο αισιόδοξο και ελπιδοφόρο για όλους με την αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπό μας να οδηγεί τα βήματά μας στο φως της δημιουργίας, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης υποδέχθηκε σε μία χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα παιδιά κάθε ηλικίας, μαθητές της πόλης, τη Χορωδία του ΚΑΠΗ και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου που τον επισκέφθηκαν για να του αφιερώσουν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και επίκαιρες μελωδίες.


Από νωρίς το πρωί ο κος Πατούλης «αγκάλιασε» τα παιδιά κάθε ηλικίας που τον επισκέφθηκαν και του είπαν τα κάλαντα τις πρωτοχρονιάς, υπό τους ήχους του παραδοσιακού τριγώνου, προσφέροντάς τους γλυκίσματα και συμβολικά δώρα.


Στη συνέχεια οι κυρίες της χορωδίας του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) μαζί με τον Πρόεδρο του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. κο Νικόλαο Κάββαλο, μετέφεραν στο Δήμαρχο την αγάπη τους και του ευχήθηκαν μελωδικά «Χρόνια Πολλά» και καλή δύναμη στο έργο του, αφιερώνοντάς του τραγούδια της Πρωτοχρονιάς. Ο κος Πατούλης έδωσε τις δικές του ευχές για το νέο έτος στα μέλη της χορωδίας του ΚΑΠΗ με τη διαβεβαίωση ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους, προσφέροντάς τους την υποστήριξη που έχουν ανάγκη οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν.


Και εφέτος όπως και κάθε χρόνο, τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και το «Πάει ο παλιός ο χρόνος» σε τζαζ ρυθμούς έπαιξαν για το Δήμαρχο και την οικογένεια του, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αμαρουσίου. Ο μαέστρος Αντώνης Κανδηλιώτης εκ μέρους της Ορχήστρας ευχήθηκε στον κο Πατούλη και τη σύζυγο του Μαρίνα «Χρόνια Πολλά» και «Ευτυχισμένο το Νέο Έτος».
Εκφράζοντας την ευχαρίστησή του προς τα μέλη της Ορχήστρας για την τιμή και τις θερμές ευχές τους, ο κος Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους προσωπική και οικογενειακή πρόοδο τη νέα χρονιά.


Οι Πρωτοχρονιάτικες μελωδίες με τη συνοδεία παραδοσιακών οργάνων που τραγούδησαν οι μαθητές παραδοσιακών χορών από τον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου και το 7ο Γυμνάσιο της πόλης συνοδευόμενοι από τον καθηγητή φυσικής αγωγής του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Σταύρο Καρλή, κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα και τα συγχαρητήρια του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, ο οποίος μαζί με τις θερμές ευχές του για Καλή Πρόοδο τη νέα χρονιά, τους προσέφερε γλυκίσματα και συμβολικά δώρα.


Στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο κος Πατούλης εύχεται σε όλους «Χρόνια Πολλά» και «Ευτυχισμένο το Νέο Έτος», σημειώνοντας: «Το 2014 ας είναι η χρονιά που θα επιστρέψει το χαμόγελο στο πρόσωπό μας και η αισιοδοξία στις καρδιές μας. Όλοι μαζί ενωμένοι με κοινωνική αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται, ομοψυχία και ισχυρή θέληση θα τα καταφέρουμε.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο