Εγκάρδιες ευχές αντάλλαξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τους εκατοντάδες πιστούς που παρακολούθησαν την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη σύζυγό του Μ. Σταυράκη και το γιο τους Αλέξανδρο παρακολούθησαν την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.Εκατοντάδες πιστοί άναψαν τη λαμπάδα τους με το Ανέσπερο Φως της Αναστάσεως στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου.


Την Ακολουθία της Αναστάσεως μαζί με πλήθος πιστών παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με την οικογένειά του στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.


Εκατοντάδες πιστοί είχαν συρρεύσει στον Ιερό Ναό για να γιορτάσουν τη λαμπρή γιορτή της Χριστιανοσύνης και να ανάψουν τη λαμπάδα τους με το Ανέσπερο Φως της Αναστάσεως.
Ο κος Πατούλης αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές με τους παριστάμενους για τις ʼγιες Ημέρες του Πάσχα, εκφράζοντας την ελπίδα και την αισιοδοξία του για τις καλύτερες ημέρες που έρχονται τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο.


Την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου παρακολούθησαν επίσης μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Πέππας και ο Δημοτικός Σύμβουλος, υπεύθυνος επί θεμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Νικόλας Αλεπούς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο