Ευχές για το 2021 από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου και πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: «Το 2021 να είναι έτος υγείας, αγάπης, ελπίδας και εκπλήρωσης των στόχων»

 

Με βίντεο που αναρτήθηκε στα social media του Δήμου Αμαρουσίου, ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου, εύχεται στους Μαρουσιώτες, το 2021, να φέρει χρώμα και χαμόγελο στη ζωή τους και να είναι έτος υγείας, αγάπης, ελπίδας και εκπλήρωσης των στόχων.

Στο ίδιο βίντεο η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αμαρουσίου, παιανίζει τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, με την προσδοκία του χρόνου τέτοια εποχή, να επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες την παρουσία της ανάμεσα στους πολίτες.

 

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, ερμήνευσε τα Κάλαντα χωρίς την παρουσία κοινού και με όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού COVID-19.

Μετάβαση στο περιεχόμενο