Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου για το εξαιρετικό αποτέλεσμα ανακαίνισης της Ολυμπιακής Δημοτικής Πινακοθήκης «Σπύρος Λούης»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου στο ευχαριστήριο μήνυμά του για το εξαιρετικό αποτέλεσμα ανακαίνισης της Ολυμπιακής Δημοτικής Πινακοθήκης «Σπύρος Λούης» αναφέρει:

«Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ δημοσίως τα συνεργεία  του Δήμου μας, που με τον Προϊστάμενο του Τμήματος Συνεργείων κ. Νικόλαο Τσόλκα και με επικεφαλής τη Σύμβουλο Τεχνικών Έργων κα Αθηνά Ρέππου προσέφεραν, με ελάχιστο κόστος για τον Δήμο μας, ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στην ανακαίνιση του ιστορικού κτιρίου της Ολυμπιακής Δημοτικής Πινακοθήκης «Σπύρος Λούης».

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά της Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου μας και προσωπικά τον κ. Νικόλαο Πέππα για την εποπτεία, καθώς και για την οικονομική και συνολικότερη υποστήριξη στην εκτέλεση του έργου.

Το έργο τους μας βοηθά στο να καθιερωθεί η Πινακοθήκη ως χώρος διοργανώσεων υψηλών προδιαγραφών, που θα δώσουν νέα πνοή στον τόπο μας».

Μετάβαση στο περιεχόμενο