Δημόσιος Απολογισμός Έργου Δεκαετίας 2007 -2019 της Διοίκησης Πατούλη στον Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Έργο μετρήσιμο και πραγματικό, έργο “γέφυρα” για τα επόμενα βήματά μας με εγγύηση προσωπική για τη δημιουργική συνέχεια και αναπτυξιακή πορεία της πόλης»
 

Μήνυμα «εγγύησης» για τη δημιουργική συνέχεια του «έργου – θετική κληρονομιά» της 12ετίας Πατούλη στη Διοίκηση του Δήμου έστειλε  ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, από το βήμα του Δημόσιου Απολογισμό του Έργου του για τις τρεις συναπτές θητείες στο ΜαρούσιΑποδέκτες ήταν οι εκατοντάδες πολίτες του Αμαρουσίου, φίλοι και συνοδοιπόροι της Διοίκησης Πατούλη που κατέθεσαν τη στήριξη, την εμπιστοσύνη στην προσπάθεια, στο έργο και στο πρόσωπό του όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για το επόμενο βήμα του στη διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Δήμος Αμαρουσίου «πατά γερά στα πόδια του»

Σήμερα ο Δήμος Αμαρουσίου «πατά γερά στα πόδια του». Η Διοίκηση Πατούλη πέτυχε να μην φορτώσει στις επόμενες γενιές της πόλης τα λάθη των προηγούμενων. Και παραδίδει σε μερικούς μήνες στην επόμενη Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου έναν Δήμο καθαρό, χωρίς βάρη, με εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο του.

«Έναν Δήμο με μεγάλη προίκα, που είναι τα δεκάδες μεγάλα και μικρά έργα υποδομής σε κάθε γειτονιά της πόλης που υλοποιήσαμε τα προηγούμενα 12 χρόνια αλλά κι αυτά που ήδη τρέχουν ή πρόκειται να τρέξουν τους επόμενους μήνες γιατί για μας το έργο δεν σταματά. Ο ορίζοντας μας δεν είναι οι επόμενες εκλογές, αλλά οι επόμενες γενιές. Αυτό σημαίνει νοικοκύρεμα, αυτό σημαίνει μετρήσιμη αποτελεσματικότητα, αυτό σημαίνει διαφάνεια. Τα έργα που ξεπερνούν τα 120.000.000 ευρώ αποτελούν σήμερα “προίκα” της πόλης και των κατοίκων της. Αποτελούν τη “θετική κληρονομιά” που αφήνουμε στην επόμενη Διοίκηση του Δήμου».
 

Αφήνουμε παρακαταθήκη για το μέλλον

Αφήνοντας παρακαταθήκη στην επόμενη Διοίκηση ένα έτοιμο σχέδιο που περιλαμβάνει ώριμες μελέτες κι έργα, που μπορούν να πάνε το Μαρούσι ακόμη πιο ψηλά, εχέγγυο για τη δημιουργική συνέχεια του έργου της Διοίκησης Πατούλη στον Δήμο για τα επόμενα χρόνια αλλά με προσωπικό εγγυητή και τον ίδιο για τη διασφάλιση της συγκεκριμένης αναπτυξιακής πορείας.

«Κανένας απολογισμός από μόνος του δεν είναι αρκετός αν δεν διασφαλίζει μια δημιουργική συνέχεια. Το έργο που έγινε την περίοδο 2007-2019 αναδεικνύει την αξία του Δήμου Αμαρουσίου ως Δήμου υποδειγματικής ανάπτυξης. Αναδεικνύει την αποτελεσματικότητά μου με μετρήσιμα στοιχεία. Αποτελεί  εχέγγυο εμπειρίας και γνώσης των προβλημάτων που απασχολούν όχι μόνον τη δική μας πόλη, αλλά όλη την Αττική. Με τη γνώση και εμπειρία που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια, με την αποτελεσματικότητα που επέδειξα από όποια θέση ευθύνης πέρασα, διεκδικώ να συνεχίσω την ίδια δημιουργική πορεία από ένα άλλο αξίωμα. Σε όποια θέση κι αν βρεθώ  θα είμαι πάντα δίπλα σας, στην πρώτη γραμμή της μάχης για να κάνουμε το Μαρούσι ακόμη πιο δυνατό. Για να παραμείνει το Μαρούσι ανθρώπινη πόλη. Κι αυτή την πορεία την εγγυώμαι προσωπικά σήμερα αλλά και στο μέλλον. Σας καλώ να συνεχίσουμε. Όλοι μαζί, Αναλαμβάνουμε την ευθύνη  Να Πάμε το Μαρούσι ακόμη πιο ψηλά. Να Πάμε την Αττική, ακόμη πιο ψηλά. Να πάμε την Ελλάδα, ακόμη πιο ψηλά. Οι δικές σας επιλογές θα κρίνουν το μέλλον της πόλης μας και αν το έργο που ξεκινήσαμε πριν από 12 χρόνια θα συνεχιστεί. Εγώ ένα πράγμα μπορώ να σας υποσχεθώ. Ότι θα βρίσκομαι πάντα δίπλα σας, πάντα δίπλα στο Μαρούσι, στην πόλη που με τίμησε, με εμπιστεύτηκε, με αγάπησε, με ανέδειξε, μου έδωσε τη δυνατότητα να είμαι χρήσιμος στους συμπολίτες μου, στους πολίτες όλης της Αττικής, όλης της χώρας».

Από τη χρεοκοπία στο «οικονομικό θαύμα»

Η Διοίκηση Πατούλη παρέλαβε έναν Δήμο στο κόκκινο, υπερχρεωμένο και χρεοκοπημένο, ένα Δήμο που χρέωνε πανάκριβα τους πολίτες για τις υπηρεσίες που τους παρείχε. Με εργαζομένους που εργάζονταν με ανασφάλεια και χαμηλή παραγωγικότητα, λόγω του μοντέλου προσλήψεων που εφάρμοζε η προηγούμενη Διοίκηση.

«Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι παραλάβαμε έναν Δήμο έτοιμο να «καταρρεύσει» από τη μια μέρα στην άλλη. Μια ωρολογιακή βόμβα που είχε ήδη ενεργοποιηθεί κι απειλούσε με ολοκληρωτική καταστροφή, έναν από τους πιο ισχυρούς Δήμους της Ελλάδας. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της η Διοίκησή μας, ήρθε αντιμέτωπη με τις συνέπειες μιας πολύ «βαριάς κληρονομιάς» που μας άφησαν «προίκα», οι προηγούμενοι. Αυτή η «βαριά κληρονομιά» αφορούσε οφειλές που ξεπερνούσαν τα 350.000.000 ευρώ. Βρήκαμε πάνω από 1200 άτομα προσωπικό, το οποίο εργαζόταν σε ένα καθεστώς εργασιακής ανασφάλειας κι ομηρίας. Όμως δεν σηκώσαμε ψηλά τα χέρια. Αντίθετα, καταστρώσαμε και εφαρμόσαμε ένα σχέδιο αμέσου δράσης. Ως νέα διοίκηση, «δώσαμε λογαριασμό» στους πολίτες, το μοντέλο μας αποδείχθηκε αποτελεσματικό. Τα αποτελέσματά του είναι μετρήσιμα. Το 2017, ο Δήμος πέτυχε για τρίτη συνεχή χρονιά, να καταγράψει  πλεόνασμα , ύψους 9,5 εκατομμυρίων. Σήμερα είμαστε περήφανοι γιατί έχουμε διαθέσιμα στο ταμείο του Δήμου μας, πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ».

Έργα υποδομής με μετρήσιμο όφελος για τους πολίτες

Η Διοίκηση Πατούλη διεκδίκησε με αποτελεσματικό τρόπο πάνω από 120 εκατ. ευρώ, τα οποία χρηματοδότησαν σημαντικά έργα σε όλη την πόλη που εξυπηρετούν σήμερα τις ανάγκες των κατοίκων, των επισκεπτών και των επαγγελματιών χωρίς να έχουν κοστίσει στον δημοτικό προϋπολογισμό ούτε ένα ευρώ. Ενδεικτικά αναφέρονται:

 • Η αισθητική αναβάθμιση του ιστορικού εμπορικού Κέντρου του Αμαρουσίου
 • Η κατασκευή του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στην Κοκκινιά
 • Το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στη Δωδεκανήσου
 • Οι δύο νέες πεζογέφυρες στη Λεωφόρο Κηφισίας
 • Οι πράσινες διαδρομές πεζών και ποδηλάτων σε Άγιο Θωμά, Παράδεισο, Πολύδροσο και Ανατολικό Μαρούσι
 • Οι νέες σχολικές αίθουσες σε περιοχές του Αμαρουσίου
 • Τα δεκάδες νέα οχήματα που εξοπλίζουν την υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου, την πολιτική προστασία, τη Δημοτική Συγκοινωνία
 • Οι νέες πλατείες
 • Οι πιστοποιημένες για την ασφάλειά τους παιδικές χαρές σε όλο το Μαρούσι
 • Τα δεκάδες χιλιόμετρα ασφαλτοστρώσεων και διανοίξεων νέων δρόμων
 • Η ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης
 • Οι εντάξεις περιοχών στο Σχέδιο Πόλης
 • Οι 5 νέοι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί σε διάφορες γειτονιές του Αμαρουσίου
 • Το νέο δίκτυο δημοτικού φωτισμού, με φωτιστικά σώματα χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης
 • Οι νέοι χώροι Πολιτισμού και Αθλητισμού
 • Τα νέα Κ.Α.Π.Η
 • Οι νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες κι εφαρμογές
 • Τα δύο ακίνητα που αποκτήσαμε με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο επί της οδού Σουρή όπου ήδη το ένα αξιοποιείται σε συνεργασία με το Ίδρυμα Λίλιαν Βουδούρη ως Ινστιτούτο Θεραπείας δια των Τεχνών για ΑμεΑ
 • Ο υπόγειος χώρος στάθμευσης σε εμπορικό ακίνητο επί της Χατζηαντωνίου, που αποκτήσαμε δωρεάν ως αντισταθμιστικό όφελος.
 • Μέσα στον Απρίλιο να παραδοθεί στην πόλη ένα ακόμη σημαντικό έργο, το μεγαλύτερο που έγινε στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια, τον νέο υπόγειο χώρο στάθμευσης στην πλατεία Ευτέρπης, που κατασκευάστηκε με αυτοχρηματοδότηση. Και πάνω από το πάρκινγκ, για καθημερινή χρήση στους συμπολίτες θα παραδοθεί μια σύγχρονη κι αισθητικά αναβαθμισμένη πλατεία, που θα λειτουργεί ως τοπόσημο για το Μαρούσι, αναδεικνύοντας  το σύγχρονο πρόσωπο μιας πόλης όμορφης, λειτουργικής κι ανθρώπινης.
 • Αντιπλημμυρική προστασία για όλες τις γειτονιές της πόλης

«Με αποκλειστική σφραγίδα της Διοίκησής μας είναι και η αντιπλημμυρική προστασία των γειτονιών του Αμαρουσίου, που αποτελεί μία τεράστια παρέμβαση πνοής για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των γειτονιών μας. Βρήκαμε μια πόλη ανοχύρωτη απέναντι στα πλημμυρικά φαινόμενα, που εντείνονται λόγω της κλιματικής αλλαγής. Μέσα σε ελάχιστα χρόνια, ετοιμάσαμε όλες τις απαραίτητες μελέτες, διεκδικήσαμε χρηματοδότηση και ήδη εκτελούνται ή πρόκειται να εκτελεστούν στο επόμενο διάστημα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας σε όλο το Μαρούσι».

Μια πόλη με πραγματικά ανθρώπινο πρόσωπο

Στο διάστημα αυτό ετέθη στην υπηρεσία των συμπολιτών μας ένα πρότυπο για την αυτοδιοίκηση δίκτυο κοινωνικών δομών με περισσότερες από 17 δομές και υπηρεσίες κοινωνικής υποστήριξης. Πάνω από 150.000 περιπτώσεις συμπολιτών μας έχουν στη δωδεκαετία αυτή εξυπηρετηθεί από τις κοινωνικές δομές και υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου όπως:
το Δημοτικό Πολυιατρείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Δημοτικό Ασθενοφόρο, τα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» και «Κοινωνική Μέριμνα», τα Προγράμματα Προληπτικής Ιατρικής, τα Γεύματα Αγάπης, το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών και νέων με αναπηρία, το Κέντρο Ημέρας Νόσου Αλτζχάιμερ, η Δημοτική Ιματιοθήκη, τα Προγράμματα Καταπολέμησης της Φτώχειας, οι δημοτικοί λαχανόκηποι, η διανομή Τροφίμων σε άπορους, η συλλογή φαρμάκων, η συμμετοχή στο πρόγραμμα Καταπολέμησης της Φτώχειας, το Ταμείο Αλληλεγγύης και Αλληλοβοήθειας, τα Προγράμματα Κατάρτισης κι επιμόρφωσης ανέργων και πρόσφατα η Τράπεζα Δοτών Μυελού των Οστών.

«Δώσαμε με πράξεις κι όχι με λόγια ουσιαστικό νόημα και περιεχόμενο στις έννοιες ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Και στην κοινωνική μας πολιτική, το αποτέλεσμα είναι μετρήσιμο. Στηρίζουμε τη μέση οικογένεια. Φιλοξενούμε κάθε χρόνο πάνω από 850 παιδιά στους 12 δημοτικούς παιδικούς σταθμούς μας. Νοιαζόμαστε και φροντίζουμε αυτούς που μας μεγάλωσαν. Αναδείξαμε τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στην πρώτη γραμμή της καθημερινότητας της πόλης με πάνω από 9.000 συμπολίτες μας να συμμετέχουν σε ετήσια βάση στα αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα του Δήμου. Μέσα σε 12 χρόνια, μειώσαμε πάνω από 40% τα ανταποδοτικά τέλη. Το 2007 ήμασταν από τους Δήμους με τα υψηλότερα ανταποδοτικά τέλη στην Ελλάδα. Σήμερα είμαστε ο πρώτος Δήμος της χώρας που εφάρμοσε στοχευμένες μειώσεις στα ανταποδοτικά τέλη σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, άτομα με αναπηρία, μονογονεϊκές οικογένειες, νέοι επαγγελματίες έχουν απαλλαγεί από την καταβολή ανταποδοτικών τελών στο 100% ή πληρώνουν μειωμένα τέλη 50%».
 

Ισχυρές βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον

12 ώριμες παρεμβάσεις που υλοποιούνται άμεσα

Η Διοίκηση Πατούλη αφήνει παρακαταθήκη στην επόμενη διοίκηση ένα έτοιμο σχέδιο με ώριμες μελέτες και έργα για ένα Μαρούσι ακόμα πιο δυνατό, ακόμη πιο μπροστά.

 1. Την οριοθέτηση και  διευθέτηση του ρέματος Σαπφούς και την  εκτέλεση των έργων υποδομής που θα ακολουθήσουν. Η Περιφέρεια Αττικής έχει έτοιμη μελέτη του Δήμου.
 2. Το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Κτήμα Καρέλλα, ένα έργο ζωής για τον αθλητισμό της πόλης, είναι έτοιμο να ξεκινήσει με χρηματοδότηση του Δήμου.
 3. Τα νέα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας σε γειτονιές.
 4. Οι νέες σχολικές αίθουσες που προγραμματίζονται.
 5. Οι νέοι παιδικοί σταθμοί σε Ψαλίδι και Νέα Λέσβο.
 6. Η ένταξη του Κάτω Σωρού στο σχέδιο πόλης.
 7. Το νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και μεγάλης ισχύος.
 8. Οι νέες διανοίξεις οδών κι έργα υποδομής στις υπό ένταξη περιοχές.
 9. Η περαιτέρω επέκταση του δικτύου των ποδηλατοδρόμων.
 10. Οι αναπλάσεις πλατειών κι ενοποιήσεις δημόσιων χώρων, με αρχή την Πλατεία Ηρώων.
 11. η αναβάθμιση και ανακατασκευή του ιστορικότερου αθλητικού χώρου της πόλης μας, του χώρου που μας φιλοξενεί σήμερα, του κλειστού γυμναστηρίου Σπύρος Λούης.
 12. Οι νέες πεζογέφυρες στη Λεωφ. Κηφισίας, στη συμβολή με την Αγίου Κωνσταντίνου και στο ύψος του άλσους Συγγρού. Ο Δήμος έχει τους πόρους για τη χρηματοδότησή τους.

Γ. Πατούλης: «Το έργο μας στο Μαρούσι ως εγγύηση της ικανότητάς μας να ανταποκριθούμε στις ευθύνες που θα αναλάβουμε μελλοντικά. Δεν σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε»
 

Το «παρών» στον Δημόσιο Απολογισμό έδωσαν ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γραματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, η Βουλευτής Επικρατείας Νίκη Κεραμέως, η π. Βουλευτής ΝΔ Ασημίνα Σκόνδρα, η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Σοφία Κορωναίου Καμπά, η περιφερειακή σύμβουλος της Αττικής και Επικεφαλής Γραφείου Ισότητας Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Φωτεινή Βρύνα και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Β. τομέα Πέτρος Δαμιανός. Ο Δήμαρχος Σάμου, μέλος του ΔΣ Κ.Ε.Δ.Ε Μιχάλης Αγγελόπουλος, οι δήμαρχοι Δάφνης –Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης, Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλος, Φιλοθέης Ψυχικού Παντελής Ξυριδάκης, Φαρκαδώνας Τρικάλων Αθανάσιος Μεριβάκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Θόδωρος Αμπατζόγλου, ο π. Δήμαρχος Κηφισιάς και μέλος του ΔΣ της Κ.Ε.Δ.Ε Νίκος Χιωτάκης, οι π. Δήμαρχοι Ωρωπού Γιάννης Οικονομάκος, Αυλώνα Άγγελος Σύρμας, Πεύκης και Πρόεδρος Ένωσης Δήμαρχων Αττικής Παύλος Καμάρας, Βριλησσίων Κώστας Ιωαννίδης, Εκάλης Βασιλική  Σπηλιωτοπούλου.

Επιπρόσθετα οι υποψήφιοι Βουλευτές με τη ΝΔ Δημήτρης Καλογερόπουλος, Σάκης Ιωαννίδης, Ζωή Ράπτη, Μαριάνθη Καφετζή, Φώτης Καρύδας, Πολυτίμη Λεονάρδου, Σοφία Καλατζάκου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε Βλάσσης Σιώμος, η Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNESCO Μαρία Αικατερίνη Τζιτζικώστα, η Πρόεδρος Παναθηναϊκής Μαρία Γιαννίρη, η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, ο Πρόεδρος της Παγκρητίου Ένωσης Γιώργος Μαριδάκης, υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική και δημοτικοί σύμβουλοι. 

Το «παρών» στον Δημόσιο Απολογισμό έδωσαν εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βραχνός, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Αντωνόπουλος, Βαγγέλης Κάββαλος, Βασίλης Κόκκαλης, Σπύρος Σταθούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθανάσιος Βελής, Αθανάσιος Βλαχοπιώτης, Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Γιώργος Ζήκος, Κατερίνα Ιωάννου, Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Λέκκα Καλαντζάκη, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Νίκος Πέππας, Ευθύμης Τσίγκας, Στέφανος Τσιπουράκης, Ρένα Χαλιώτη, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καμπούκος και Γιάννης Πουλόπουλος, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, των τοπικών Αρχών και του εμπορικού κόσμου του Αμαρουσίου, πρόεδροι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης.

Για να δείτε το βίντεο του Δημοσίου Απολογισμύ Έργου Δεκαετίας 2007 -2019 πατήστε εδώ

 

 

Σχετικά αρχείαΔημόσιος Απολογισμός Έργου Δεκαετίας 2007 -2019 της Διοίκησης Πατούλη στον Δήμο Αμαρουσίου_1


Δημόσιος Απολογισμός Έργου Δεκαετίας 2007 -2019 της Διοίκησης Πατούλη στον Δήμο Αμαρουσίου_2


Δημόσιος Απολογισμός Έργου Δεκαετίας 2007 -2019 της Διοίκησης Πατούλη στον Δήμο Αμαρουσίου_3


Δημόσιος Απολογισμός Έργου Δεκαετίας 2007 -2019 της Διοίκησης Πατούλη στον Δήμο Αμαρουσίου_4


Δημόσιος Απολογισμός Έργου Δεκαετίας 2007 -2019 της Διοίκησης Πατούλη στον Δήμο Αμαρουσίου_5


Δημόσιος Απολογισμός Έργου Δεκαετίας 2007 -2019 της Διοίκησης Πατούλη στον Δήμο Αμαρουσίου_6


Δημόσιος Απολογισμός Έργου Δεκαετίας 2007 -2019 της Διοίκησης Πατούλη στον Δήμο Αμαρουσίου_7


Δημόσιος Απολογισμός Έργου Δεκαετίας 2007 -2019 της Διοίκησης Πατούλη στον Δήμο Αμαρουσίου_8


Δημόσιος Απολογισμός Έργου Δεκαετίας 2007 -2019 της Διοίκησης Πατούλη στον Δήμο Αμαρουσίου_9


Δημόσιος Απολογισμός Έργου Δεκαετίας 2007 -2019 της Διοίκησης Πατούλη στον Δήμο Αμαρουσίου_10


Δημόσιος Απολογισμός Έργου Δεκαετίας 2007 -2019 της Διοίκησης Πατούλη στον Δήμο Αμαρουσίου_11


Δημόσιος Απολογισμός Έργου Δεκαετίας 2007 -2019 της Διοίκησης Πατούλη στον Δήμο Αμαρουσίου_12


Δημόσιος Απολογισμός Έργου Δεκαετίας 2007 -2019 της Διοίκησης Πατούλη στον Δήμο Αμαρουσίου_13


Δημόσιος Απολογισμός Έργου Δεκαετίας 2007 -2019 της Διοίκησης Πατούλη στον Δήμο Αμαρουσίου_14


Δημόσιος Απολογισμός Έργου Δεκαετίας 2007 -2019 της Διοίκησης Πατούλη στον Δήμο Αμαρουσίου_15


Δημόσιος Απολογισμός Έργου Δεκαετίας 2007 -2019 της Διοίκησης Πατούλη στον Δήμο Αμαρουσίου_16


Δημόσιος Απολογισμός Έργου Δεκαετίας 2007 -2019 της Διοίκησης Πατούλη στον Δήμο Αμαρουσίου_17

Μετάβαση στο περιεχόμενο