Στην εορταστική εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου και των υπόλοιπων κυνηγετικών φορέων ανταποδίδοντας την αγάπη και την υποστήριξή τους

Παρουσία  μελών και φίλων του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης σε εορταστική ατμόσφαιρα έκοψε την βασιλόπιτα του Συλλόγου και αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές με τους παριστάμενους.    

Στο χαιρετισμό  του ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Δεμερτζίδη και τα μέλη του Συλλόγου, που πέρα από κυνηγετική δράση επιδεικνύουν έντονη δραστηριοποίηση και σε περιβαλλοντικά ζητήματα, εκφράζοντας παράλληλα  τις ευχαριστίες του για την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία που ανέπτυξαν όλα αυτά τα χρόνια με το Δήμο Αμαρουσίου.    

« Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου και των υπόλοιπων κυνηγετικών φορέων, ανταποδίδοντας την αγάπη και την υποστήριξή τους στις πρωτοβουλίες και στις δράσεις μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βραχνός, οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Κόκκαλης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Λέκκα,  Κατερίνα Ιωάννου, Στέφανος Τσιπουράκης, Κων/νος Ρώτας, Γεώργιος Ιατρίδης και ο Δασάρχης Πεντέλης κ. Ρέππας.

 

Σχετικά αρχείαΣτην εορταστική εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1


Στην εορταστική εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο