Δήλωση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με αφορμή την αύξηση κρουσμάτων covid-19

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: «Καλώ όλους τους Μαρουσιώτες να επιδείξουν υψηλό βαθμό ατομικής ευθύνης»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με αφορμή την αύξηση κρουσμάτων covid19 και την επιβολή νέων έκτακτων μέτρων προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Κατά την πρώτη φάση της πανδημίας σε συνθήκες καραντίνας αποδείξαμε τον υψηλό βαθμό ατομικής και συλλογικής ευθύνης. Με οργανωμένο σχέδιο και αυξημένο αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης καταφέραμε ως Δήμος Αμαρουσίου μέσω των δομών μας και με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, να προασπίσουμε τη δημόσια υγεία και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό δίχτυ προστασίας για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Σήμερα, σε συνθήκες νέας έξαρσης του φαινομένου, και σε καθεστώς ελεύθερης μετακίνησης, οφείλουμε όλοι και πάλι να πράξουμε το ίδιο. Να είμαστε αλληλέγγυοι σε αυτούς που έχουν ανάγκη και να υπακούμε απόλυτα στις οδηγίες των αρμόδιων φορέων σχετικά με τις εκδηλώσεις συγχρωτισμού, την τήρηση αποστάσεων και τη χρήση μάσκας.

Εμείς ως Δήμος ακολουθούμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και λαμβάνουμε επιπλέον εκείνα τα μέτρα που είναι απαραίτητα για το καλό της πόλης μας.

Σε αυτή τη νέα προσπάθεια που κάνουμε ως τοπική κοινωνία, καλώ και όλους τους Μαρουσιώτες να είναι συνεπείς απέναντι στο σύνολο και τον συνάνθρωπό τους και με υπευθυνότητα, να περιορίσουμε όλοι μαζί αυτή τη νέα έξαρση της πανδημίας».

 

Σχετικά αρχείαΔήλωση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με αφορμή την αύξηση κρουσμάτων covid19

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο