Δικαιώθηκε η πολύμηνη προσπάθεια του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, της Διοίκησης και των κατοίκων για την παράνομη κεραία κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή Αναβρύτων

Print Friendly, PDF & Email

Η κεραία έπαυσε από σήμερα να λειτουργεί με απόφαση της Ε.Ε.Τ.Τ.

Μετά από πολύμηνο αγώνα και προσπάθεια προσωπικά του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, της Διοίκησης του Δήμου και των κατοίκων, η παράνομη κεραία κινητής τηλεφωνίας που έχει εγκατασταθεί σε αυθαίρετο κτίσμα στην περιοχή Αναβρύτων  (Κιλελέρ και Παπαναστασίου ) έπαυσε να λειτουργεί από σήμερα.

Οι επί 7 μήνες ενέργειες του Δήμου Αμαρουσίου προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς      απέδωσαν και ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) διέκοψε από σήμερα την  παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος προς την παράνομη κεραία, με απόφαση της Ελληνικής Εταιρείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.)  

Ο σταθμός βάσης της κεραίας  που αποδεδειγμένα εδράζεται σε αυθαίρετο κτίσμα θα αποξηλωθεί, μετά την τελεσίδικη δικαστική απόφαση που αναμένεται να εκδοθεί το επόμενο διάστημα.

Μετά την θετική αυτή εξέλιξη, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε:

«Η απόφαση της Ε.Ε.Τ.Τ. δικαιώνει την  πολύμηνη προσπάθειά μας για την προστασία της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Θα συνεχίσουμε με αμείωτο ενδιαφέρον όλες τις αναγκαίες και νόμιμες ενέργειες για την αποξήλωση των παράνομων κεραιών κινητής τηλεφωνίας που βρίσκονται σε ευαίσθητες  περιοχές της πόλης μας, ιδιαίτερα μάλιστα όταν βρίσκονται δίπλα σε  σχολεία, παιδικούς σταθμούς, νοσοκομεία.
Η προάσπιση της υγείας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων είναι πρωταρχικό μέλημά μας. Ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου θα διεκδικήσουμε να ισχύσει και στη χώρα μας ότι ισχύει και στις άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις.»    

Μετάβαση στο περιεχόμενο