Διέπρεψαν οι αθλητές του Αθλητικού Τμήματος Αμαρουσίου στους 12ους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης

Print Friendly, PDF & Email

Στιγμιότυπα από τους 12ους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης με τη συμμετοχή των αθλητών από τα προγράμματα κολύμβησης του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου.Πλήθος από γονείς και φίλους των αθλητών παρακολούθησαν τους 12 Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου.Ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Ν. Πέππας απένειμε τα μετάλλια και τα διπλώματα συμμετοχής στους αθλητές της κολύμβησης.


Λαμπρή επιτυχία σημείωσαν οι αθλητές των προγραμμάτων κολύμβησης του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου στους 12ους  Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης, κατακτώντας στα περισσότερα αγωνίσματα μία από τις τρεις πρώτες θέσεις στο βάθρο των νικητών.  
Σε 40 αγωνίσματα κολύμβησης κατέκτησαν 18 χρυσά, 16 αργυρά και 20 χάλκινα μετάλλια.


Οι 220 αθλητές που συμμετείχαν από τα προγράμματα κολύμβησης των Δήμων Αμαρουσίου, Ηρακλείου Αττικής, Λυκόβρυσης – Πεύκης, Πεντέλης και Παλλήνης αγωνίστηκαν σε τρία αγωνιστικά στυλ κολύμβησης,  ελεύθερο, ύπτιο, πρόσθιο, καθώς και στα 4Χ50 μέτρα ελεύθερο και στα 4Χ50 μικτή ομαδική. Η χρονομέτρηση των αγώνων πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.).   


Οι αθλητές από το Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης κέρδισαν 10 χρυσά, 13 αργυρά και 10 χάλκινα μετάλλια, από το Δήμο Παλλήνης 6 χρυσά, 5 αργυρά και 4 χάλκινα, από το Δήμο Πεντέλης 6 χρυσά, 5 αργυρά και 3 χάλκινα και από το Δήμο Ηρακλείου 1 αργυρό και 3 χάλκινα μετάλλια.


Την προσπάθεια των αθλητών παρακολούθησε, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για τον Αθλητισμό κος Νικόλαος Πέππας, ο οποίος απένειμε τα μετάλλια και τα διπλώματα συμμετοχής στους αθλητές μαζί με το χειροκρότημα και τις θερμές ευχές του για ακόμη πιο λαμπρές επιτυχίες.
Στην αθλητική διοργάνωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής κος Δημήτριος Μπούκης,  ο πρώην Δήμαρχος Πεύκης κος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος,  η πρόεδρος του ΝΠΔΔ περιβάλλοντος πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης κα. Βασιλική Νικολαροπούλου καθώς και πλήθος από γονείς και φίλους των αθλητών.                   


Οι  Γιορτές Αθλητισμού του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζονται με τις γιορτές παραδοσιακών χορών από τα τμήματα παιδιών, ενηλίκων και τρίτης ηλικίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο