Απάντηση στα νέα ψέματα του κυρίου Μπρέγιαννη, για τα τέλη του Golden Hall

Print Friendly, PDF & Email

Ο κ. Μπρέγιαννης, λόγω της αλαζονείας που χαρακτηρίζει όλα τα διορισμένα από το κομματικό κατεστημένο ακριβοπληρωμένα golden boys, δεν ενστερνίζεται τη σοφή λαϊκή παροιμία που λέει ότι «στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σκοινί».


Αυτό αποδεικνύει το περιεχόμενο της νέας ανακοίνωσης που εξέδωσε ο συνδυασμός στον οποίο είναι ο ίδιος επικεφαλής, σχετικά με το ζήτημα των τελών που πληρώνουν τα καταστήματα του GOLDEN HALL.


Ανακοίνωση γεμάτη ψέματα και ανακρίβειες, το περιεχόμενο της οποίας αποδεικνύει ότι εκτός από γκαφατζής, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ είναι και ψεύτης. Και είναι ψεύτης γιατί:


Πρώτον, συνειδητά παραποίησε το απόσπασμα από την έκθεση ελέγχου των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου Αμαρουσίου. Στην ανακοίνωση του ο κ. Μπρέγιαννης, ισχυρίζεται πως οι ελεγκτές αναφέρουν το παρακάτω απόσπασμα: «Υπάρχει σημαντική καθυστέρηση στην βεβαίωση των εσόδων. Παράλληλα, δεν γίνονται αυτοψίες (π.χ. ανταποδοτικά τέλη) από τις υπηρεσίες του Δήμου με συνέπεια να υπάρχει απώλεια εσόδων ακόμα και με παραγραφή λόγω παρέλευσης πενταετίας».


Η αλήθεια είναι, όμως, πως οι ελεγκτές αναφέρουν τα εξής: «Υπάρχει σημαντική καθυστέρηση στη βεβαίωση των εσόδων. Παράλληλα, δεν γίνονται αυτοψίες (π.χ. ανταποδοτικά τέλη) από τις υπηρεσίες του Δήμου με συνέπεια να πιθανολογείται απώλεια εσόδων ακόμα και με παραγραφή λόγω παρέλευσης πενταετίας».


Είναι άλλο πράγμα να ισχυρίζεται ότι οι ελεγκτές βεβαιώνουν ότι υπάρχει απώλεια εσόδων κι άλλο πράγμα αυτοί να λένε ότι πιθανολογείται απώλεια εσόδων, αλλά ο ίδιος ανεύθυνα να παραποιεί τα λεγόμενα τους.


Αν δεν είναι, λοιπόν, γκαφατζής ο κ. Μπρέγιαννης, όταν επικαλείται παραποιημένα ντοκουμέντα, τότε μήπως είναι ψεύτης;


Δεύτερον, λέει ψέματα ο κ. Μπρέγιαννης, όταν ισχυρίζεται ότι η Διοίκηση αποκρύπτει στοιχεία για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ο ίδιος γνωρίζει ως Δημοτικός Σύμβουλος πως για όλα τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου Αμαρουσίου υπάρχει αναλυτική ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτό γίνεται κατά τη συζήτηση του ετήσιου προϋπολογισμού, τη συζήτηση του ετήσιου απολογισμού, καθώς και κατά τη συζήτηση του κατ’ έτους ισολογισμού. Στις συζητήσεις αυτές παρίστατο ο κ. Μπρέγιαννης, και όταν έθεσε το ζήτημα, πήρε τις υπεύθυνες απαντήσεις του αρμόδιου αντιδημάρχου. Στις ανεύθυνες κορώνες του κυρίου Μπρέγιαννη, η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου απαντά με στοιχεία και με απόλυτη διαφάνεια.


Τρίτον, στον γκαφατζή κ. Μπρέγιαννη η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου απάντησε με στοιχεία, σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι ο Δήμος  έχει εισπράξει από τον Νοέμβριο του 2008 έως και τις 15 Μαΐου 2012 7.310.350,95 ευρώ από τα καταστήματα του GOLDEN HALL. Επιπλέον αναφέραμε ότι ποσά ύψους 434.482,64 ευρώ έχουν βεβαιωθεί από τις υπηρεσίες μας και θα καταβληθούν σε δόσεις από τις επιχειρήσεις που τα οφείλουν, σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ενώ σε άλλες 20 περίπου επιχειρήσεις που δεν έχουν προσέλθει να πληρώσουν το τέλος, οι υπηρεσίες μας αναζήτησαν μέσω της Εφορίας τους τζίρους και τους απέστειλαν ειδοποίηση πληρωμής, διαδικασία από την οποία υπολογίζουμε να εισπραχθούν άλλες 300.000 ευρώ περίπου.


Οι υπηρεσίες του Δήμου εργάστηκαν συστηματικά όλο το προηγούμενο διάστημα ώστε, καταρχήν, να βρούμε τα ΑΦΜ των επιχειρήσεων του GOLDEN HALL και στη συνέχεια να προχωρήσουμε στη βεβαίωση και είσπραξη των ποσών που μας οφείλονται. Και ως έσχατο μέσο, θα προχωρήσουμε σε κατασχέσεις σε βάρος όσων δεν ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.


Από τα παραπάνω στοιχεία αποδεικνύεται ότι αφενός η Διοίκηση Πατούλη όχι μόνον δεν αδρανεί, αλλά εισπράττει αυτά που η πόλη δικαιούται, αφετέρου, ότι για μια ακόμη φορά ο κ. Μπρέγιαννης, στην προσπάθεια του να κάνει αντιπολίτευση, υποπίπτει σε νέες γκάφες και συνειδητές παραποιήσεις εγγράφων.


Επιχειρεί να αντιμετωπίσει με κορώνες επικοινωνίας την έλλειψη ουσίας και περιεχομένου στην πολιτική του.


Αντιμετωπίζει τα σοβαρά ζητήματα της πόλης μας με απίστευτη ελαφρότητα, όπως έκανε η παράταξη όπου ανήκει, η παράταξη του «Λεφτά Υπάρχουν».


Όπως έκανε και ο ίδιος προσωπικά, το διάστημα που ως κορυφαίο στέλεχος της Διοίκησης Τζανίκου επέτρεψε τον ανεξέλεγκτο κατακλυσμό της πόλης μας από δεκάδες παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, οι οποίες απέφεραν έσοδα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στη «Μαφία της παράνομης υπαίθριας διαφήμισης» αλλά κανένα έσοδο στην πόλη.


Στου κρεμασμένου το σπίτι κύριε Μπρέγιαννη, δεν μιλάνε για σκοινί.

Μετάβαση στο περιεχόμενο