Διάλεξη του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη σε πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών της Ιατρικής Σχολής Αθηνών

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 390KB|


Από αριστερά, ο Λέκτωρ κ. Χαρ. Χρέλιας, ο Επιμελητής της Γ’ Μ/Γ Κλινικής του νοσοκομείου ‘Ατικόν’ κ. Γ. Γραμματικάκης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης και ο Διευθυντής της Κλινικής Καθηγητής κ. Εμμ. Σαλαμαλέκης
|donwload file .jpg 360KB|


Διάλεξη στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Παθολογία και κύηση», της Ιατρικής Σχολής Αθηνών έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, με την ιδιότητά του ως ορθοπεδικός και ως πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΟΤΑ.

Η διάλεξη είχε θέμα «Οστά-Μεταβολισμός των οστών, ασβέστιο και κύηση» και δόθηκε κατόπιν προσκλήσεως της Γ’ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Αττικόν» προς τον κ. Πατούλη για να συμμετάσχει ως διδάσκων στο πρόγραμμα.

Παρόντες στη διάλεξη ήταν ο Διευθυντής της Γ’ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής, καθηγητής κ. Εμμ. Σαλαμαλέκης, ο Επιμελητής της Κλινικής, γυναικολόγος κ. Γ. Γραμματικάκης και ο Λέκτορας κ. Χαρ. Χρέλιας, οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Πατούλη για την ανταπόκριση του στην πρόσκληση της Κλινικής.

           


Μετάβαση στο περιεχόμενο