Δεν αποτελεί προτεραιότητα για την πόλη η ανάγκη της κας Διακολιού για πέντε λεπτά δημοσιότητας

Print Friendly, PDF & Email

Οι διαρκείς και με το ίδιο περιεχόμενο ανακοινώσεις που εκδίδει τις τρεις τελευταίες ημέρες η κα Διακολιού, σχετικά με το θέμα του υπόγειου χώρου στάθμευσης ιδιοκτησίας του Δήμου στο ακίνητο επί της Χατζηαντωνίου , στο οποίο τελέστηκε ένα φρικτό έγκλημα, επιβεβαιώνουν αυτό που γνωρίζουν πλέον όλοι όσοι ασχολούνται με τα τοπικά δημοτικά δρώμενα.

Ότι η κα Διακολιού δεν ενδιαφέρεται για την ουσία των θεμάτων, αλλά για τις πρόσκαιρες εντυπώσεις. Την ενδιαφέρουν τα πέντε λεπτά δημοσιότητας. Τίποτε άλλο.

Το ίδιο άλλωστε συνέβη και στο παρελθόν, όταν επιχείρησε να αποκομίσει μικροπολιτικά οφέλη σε βάρος της Διοίκησης του Δήμου, αναδεικνύοντας το ζήτημα της λειτουργία κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε ακίνητο της πόλης, ενώ την ίδια στιγμή η ίδια σε οικογενειακό της ακίνητο είχε επιτρέψει την εγκατάσταση και λειτουργία κεραίας.

Ακόμη και η πολιτική της διαδρομή το ίδιο αποδεικνύει. Οι  διαρκείς αλλαγές παρατάξεων και πολιτικών απόψεων τα τελευταία χρόνια, αποδεικνύουν την πολιτική της αστάθεια και ασυνέπεια.

Σε ένα πράγμα είναι συνεπής η κα Διακολιού. Στην ανάγκη για δημοσιότητα. Η ανάγκη της όμως αυτή δεν αποτελεί προτεραιότητα για την πόλη και τους πολίτες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο