Χριστουγεννιάτικες μελωδίες παρουσίασε η παιδική χορωδία Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου στη γιορτή του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Ελευθέριος»

Print Friendly, PDF & Email

Στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά που πραγματοποιεί ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Ελευθέριος» με τη συμμετοχή της παιδικής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, παρέστη ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, μαζί με γονείς και μέλη του Συλλόγου.

Τα παιδιά της Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου παρουσίασε ευρωπαϊκά και παραδοσιακά κάλαντα υπό τη διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου, Διευθύντριας του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, μαζί με τις ευχές του για τα Χριστούγεννα και τη Νέα Χρονιά συνεχάρη τους μαθητές του Ωδείου και τη διευθύντριά τους για την εξαιρετική τους εμφάνιση, όπως και τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Άγιος Ελευθέριος» Αθανάσιο Νησιώτη, και για τη φετινή διοργάνωση της γιορτής που πλέον έχει γίνει θεσμός.

Παρών στη γιορτή ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Πέππας.

 

Σχετικά αρχείαΧριστουγεννιάτικες μελωδίες παρουσίασε η παιδική χορωδία Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου στη γιορτή του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Ελευθέριος» (1)


Χριστουγεννιάτικες μελωδίες παρουσίασε η παιδική χορωδία Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου στη γιορτή του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Ελευθέριος» (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο