Χορωδιακή βραδιά μουσικών φορέων του Δήμου Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας

Print Friendly, PDF & Email

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, ώρα 20:00,στον προαύλιο χώρο της Βορέειου Βιβλιοθήκης

 

Την έναρξη μίας ακόμη καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας στο φιλόξενο χώρο της Βορέειου Βιβλιοθήκης   σηματοδοτεί η Χορωδιακή Βραδιά μουσικών φορέων του Δήμου Αμαρουσίου.

 

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, στις 22:00, στον προαύλιο χώρο της Βορέειου Βιβλιοθήκης (Στ. Δραγούμη & Μιλτιάδου) τα  μέλη της Χορωδίας του ΚΑΠΗ της πόλης του Αμαρουσίου και τα μέλη της Χορωδίας Γονέων και Φίλων του Ωδείου Κλασικής & Σύγχρονης Μουσικής, ενώνουν τις φωνές τους, καλωσορίζοντας τα παιδιά στο νέο ταξίδι ανάγνωσης και δημιουργικότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

 

Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης μεταξύ άλλων υπογραμμίζει:
«Μέσα από τέτοιες προσπάθειες και εμφανίσεις, επιθυμία μας είναι να αναβαθμίσουμε την παρουσία των χορωδιών της πόλης μας και να φέρουμε μέσα από τους χώρους πολιτισμού τους πολίτες πιο κοντά σε αυτό το είδος μουσικής. Η Βορέειος Βιβλιοθήκη το καλοκαίρι παίρνει τη σκυτάλη στη δημιουργική έκφραση των παιδιών. Ας υποδεχτούμε τη νέα σεζόν υπό τους ήχους των χορωδιών της πόλης μας.»       

                      

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

 

Σχετικά αρχείαΧορωδιακή βραδιά μουσικών φορέων του Δήμου Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας

Μετάβαση στο περιεχόμενο