Αξέχαστα τραγούδια από το παρελθόν μοιράστηκε με το ακροατήριο η ερμηνεύτρια Γιοβάννα στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ν. Πέππας, κατά το χαιρετισμό του στην εκδήλωση.

Η Γιοβάννα ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια.


Η τραγουδίστρια Γιοβάννα με τον πιανίστα Χ. Κουμούση.


 


Αγαπημένα τραγούδια των σημαντικότερων σύγχρονων μουσικοσυνθετών και στιχουργών αλλά και επιλογές του ξένου ρεπερτορίου, παρουσίασε η καταξιωμένη ερμηνεύτρια του ελαφρού τραγουδιού και συγγραφέας Γιοβάννα, στη μουσική βραδιά που διοργάνωσε προς τιμή της το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου. Το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης με τίτλο: «Η Γιοβάννα μαζί μας», η αγαπημένη ερμηνεύτρια μοιράστηκε με το κοινό αγαπημένα τραγούδια του χθες από το ξένο και το ελληνικό μουσικό ρεπερτόριο καταξιωμένων δημιουργών ανάμεσα στα οποία το «Αν θυμηθείς το όνειρο μου», το «Θεσσαλονίκη», το “Ne me quitte pas”, το «Τζιβαέρι», το “Sodade”. Την ερμηνεύτρια συνόδευε στο πιάνο ο Χρήστος Κουμούσης.


Εκ μέρους και του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, μίλησε για τις ελληνικές και διεθνείς συμμετοχές της τραγουδίστριας σε εκατοντάδες κονσέρτα, φεστιβάλ ανά τον κόσμο, για τις διακρίσεις της, την τεράστια επιτυχία αλλά και τις μεγάλες της συνεργασίες με Έλληνες συνθέτες όπως ο Θεοδωράκης, ο Ξαρχάκος, η Μεντή, ο Πλέσσας, ο Σπανός κ.α.


Αναφερόμενος στη συγγραφική της δράση, ο κ. Πέππας, μίλησε για τις ποιητικές της συλλογές, τα μυθιστορήματα της που γίνονται best seller και επανεκδίδονται σε δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα, διασκευάζονται σε θεατρικές παραστάσεις, σήριαλ και μεταφέρονται ακόμα και στον κινηματογράφο».


Το συγγραφικό έργο και την καλλιτεχνική διαδρομή της ερμηνέυτριας παρουσίασε ο προϊστάμενος του Προγράμματος ΕΡΑ Βόλου Αναστάσιος Μητρογώγος.

Η ερμηνεύτρια ευχαρίστησε το ακροατήριο για τη θερμή υποδοχή και του ανταπέδωσε την τιμή χαρίζοντάς του ένα νοσταλγικό μουσικό βράδυ.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο