Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Αεροβικής Γυμναστικής Ενηλίκων, από το Αθλητικό Τμήμα Δήμου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Γιορτές Αθλητισμού 2013»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου Ν. Πέππας και η Δημοτική Σύμβουλος Ελ. Λέκκα με τις γυμνάστριες των προγραμμάτων Αεροβικής Γυμναστικής  Ενηλίκων. Στιγμιότυπο από τη Γιορτή Αεροβικής Γυμναστικής  Ενηλίκων που διοργάνωσε το Αθλητικό Τμήμα Δήμου Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της λήξης μίας ακόμη δημιουργικής χρονιάς. 


 


Αφιερωμένη στις συμμετέχουσες στα προγράμματα Αεροβικής Γυμναστικής  Ενηλίκων ήταν η γιορτή που επιμελήθηκε το Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Γιορτές Αθλητισμού 2013», που διεξάγονται με την ευκαιρία της λήξης μίας ακόμη δημιουργικής χρονιάς.
Τα προγράμματα παρακολούθησαν με επιτυχία την περίοδο 2012 – 2013 περισσότερες  από 350 γυναίκες.  


Παρουσία μελών και φίλων του Τμήματος Αθλητισμού, οι γυναίκες από τα προγράμματα «Αθλητισμός και Γυναίκα», «Αθλητισμός και Τρίτη Ηλικία», καθώς και από τα προγράμματα «Γιόγκα και Πιλάτες» στο Δημοτικό Γυμναστήριο στην οδό Κονίτσης, χόρεψαν και διασκέδασαν σε ελληνικούς και ξένους ρυθμούς, παρά το βροχερό ανοιξιάτικο βράδυ.


Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού  κος Νικόλαος Πέππας, ο οποίος συνεχάρη θερμά τους συντελεστές της διοργάνωσης για αυτή την όμορφη, πλούσια σε χορευτικούς ρυθμούς  βραδιά, καθώς και τις συμμετέχουσες για τη ζωντάνια και τη δημιουργική τους διάθεση, επαναλαμβάνοντας τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να προσφέρει υψηλής ποιότητας αθλητικές υπηρεσίες στους πολίτες. Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η Δημοτική Σύμβουλος κα. Ελένη Λέκκα.     


Αξίζει να αναφερθεί ότι τα προγράμματα του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου διεξάγονται σε περισσότερους από 15 αθλητικούς χώρους της πόλης, παρέχοντας καλύτερη εξυπηρέτηση και εύκολη πρόσβαση σε κάθε κάτοικο, κάθε γειτονιάς, ανεξαρτήτου ηλικίας, που επιθυμεί να συμμετέχει στις αθλητικές δραστηριότητες.        
Τα αθλητικά προγράμματα Αεροβικής Γυμναστικής Ενηλίκων πραγματοποιούνται υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη 16 έμπειρων και επιστημονικά καταρτισμένων καθηγητών Φυσικής Αγωγής.


Οι «Γιορτές Αθλητισμού 2013» συνεχίζονται με το «Τουρνουά Βόλλεϋ», το Σάββατο 25 Μαϊου 2013, και ώρα από 09:30 έως τις 12:30, στο Κλειστό Γήπεδο Σπ. Λούη.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο