Αποθεώθηκε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» στην καλοκαιρινή της συναυλία

Print Friendly, PDF & Email

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» με τη συμμετοχή και της Νεανικής Χορωδίας, στο κατάμεστο από θεατές κλειστό θέατρο του Αμαλίειου.

 Στην συναυλία με τίτλο: «Μουσικά Μονοπάτια»  οι χορωδοί ερμήνευσαν τραγούδια των Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζηδάκι, Γ. Χατζηνάσιου και άλλων σπουδαίων δημιουργών, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.   
Εξαιρετικές ήταν και οι ερμηνείες των τραγουδιών «Και Μαρούσι είναι εδώ» σε στίχους Λ. Παπαζαχαροπούλου, μουσική Κ. Μαυραντή και «Θεός αν είναι», σε στίχους Λ. Νικολακοπούλου, μουσική G. Bregonic, με σολίστ την Αντιδήμαρχο κα Ρένα Χαλιώτη.
Του χορωδούς συνόδευσε η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου κα Φωτεινή Κοσκόρου στο ακορντεόν και ο Καθηγητής του Δημοτικού Ωδείου κ. Μανώλης Παπαγιάννης στο πιάνο.     

Τον εγκάρδιο χαιρετισμό του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη μετέφερε η Αντιδήμαρχος κα Ρένα Χαλιώτη, τονίζοντας ότι η προαγωγή του πολιτισμού και η διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς βρίσκονται στις προτεραιότητες της Διοίκησης, συγχαίροντας τη μαέστρο κα Όλγα Αλεξοπούλου και τα μέλη της Χορωδίας για τη σημαντική συμμετοχή τους στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Τη μουσική εκδήλωση τίμησαν  επίσης με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας, ο Συντονιστής του Έργου της Διοίκησης κ. Δημήτρης Καρλαύτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, πρόεδροι και μέλη Συλλόγων και Φορέων και πλήθος κόσμου. 

 

Σχετικά αρχεία



Αποθεώθηκε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» στην καλοκαιρινή της συναυλία_1


Αποθεώθηκε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» στην καλοκαιρινή της συναυλία_2


Αποθεώθηκε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» στην καλοκαιρινή της συναυλία_3


Αποθεώθηκε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» στην καλοκαιρινή της συναυλία_4


Αποθεώθηκε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» στην καλοκαιρινή της συναυλία_5

Μετάβαση στο περιεχόμενο