32 ομάδες ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας σκόραραν ενάντια στο στίγμα της ψυχικής ασθένειας στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης»

Print Friendly, PDF & Email

Με επιτυχία διεξήχθη το 2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Μπάσκετ Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας «Τρίποντο στο Στίγμα», που διοργάνωσαν ο Δήμος Αμαρουσίου και το Κέντρο Ημέρας Ψυχοκοινωνικών Παρεμβάσεων Franco Basaglia της ΕΠΑΨΥ, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης», το Σάββατο 27 Μαΐου 2017.

32 ομάδες Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας συμμετείχαν σε μίνι αγώνες 3χ3, σκοράροντας ενάντια στο στίγμα της ψυχικής ασθένειας, παρουσία πλήθους κόσμου.

Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σπύρος Σταθούλης συνεχάρη τους αθλητές για τη συμμετοχή τους στους αγώνες για δεύτερη χρονιά , εκφράζοντας τη βούληση της Διοίκησης να είναι αρωγός και να στηρίζει κάθε προσπάθειά τους. «Στόχος του Δημάρχου μας -πρόσθεσε- είναι το τουρνουά μπάσκετ να γίνει θεσμός στο Μαρούσι με τη συμμετοχή όλων σας». Ο κ. Σταθούλης παρέλαβε τιμητική πλακέτα επιβράβευσης του Δημάρχου  κου Γιώργου Πατούλη για την ευαισθησία και την προσφορά του στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.     

Μετά τη λήξη των αγώνων όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν βεβαίωση συμμετοχής. Στις τρεις πρώτες ομάδες απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια, ενώ η πρώτη ομάδα κέρδισε ένα ταξίδι σε Μύκονο και Σαντορίνη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Κόνιαρης, ο Πρόεδρος της ΕΠΑΨΥ κ. Παναγιώτης Χονδρός, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο κ. Δημήτρης Γαλάνης. 

 

Σχετικά αρχεία32 ομάδες ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας σκόραραν ενάντια στο στίγμα της ψυχικής ασθένειας στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης»_1


32 ομάδες ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας σκόραραν ενάντια στο στίγμα της ψυχικής ασθένειας στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης»_2


32 ομάδες ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας σκόραραν ενάντια στο στίγμα της ψυχικής ασθένειας στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης»_3


32 ομάδες ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας σκόραραν ενάντια στο στίγμα της ψυχικής ασθένειας στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης»_4

Μετάβαση στο περιεχόμενο