Απόσυρση 180 εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων από τις γειτονιές του Αμαρουσίου κατά την τελευταία 3ετία

Print Friendly, PDF & Email

Με την απόσυρση 180 εγκαταλελειμμένων οχημάτων, από στις γειτονιές της πόλης, κατά την τελευταία τριετία, εκτελείται αποφασιστικά στο Δήμο Αμαρουσίου, ο προγραμματισμός που έχει θέσει ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου για την προστασία του περιβάλλοντος και παράλληλα την προάσπιση της δημόσιας υγείας και ασφάλειας.

Ο Δήμος Αμαρουσίου έχοντας ως σταθερό γνώμονα την ορθή διαχείριση των αποβλήτων και κατ΄ επέκταση των μηχανοκίνητων υλικών, καταφέρνει τα τελευταία 3 χρόνια να απομακρύνει κατά μέσο όρο 60 οχήματα ανά έτος, επιτυγχάνοντας την μείωση της ρύπανσης και την αποφυγή εστιών μόλυνσης, ελέγχοντας συστηματικά όλες τις περιοχές της πόλης. Βασικό παράγοντα για την αποτελεσματική εκτέλεση των εργασιών, αποτελεί η μεθοδική επίβλεψη των αρμόδιων Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, σχετικά με τον καθαρισμό της πόλης από τα εγκαταλελειμμένα οχήματα, ανέφερε: «Αναπόσπαστο μέρος μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής πόλης και στοιχείο ποιότητας παροχής υπηρεσιών στους πολίτες, αποτελεί αναμφίβολα η διαρκής αναβάθμιση του τομέα καθαριότητας και η αναγκαία εξοικονόμηση περισσότερων θέσεων στάθμευσης, η προάσπιση των κοινόχρηστων χώρων όπως και η διευκόλυνση της κυκλοφορίας των πεζών».

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της προσπάθειας για την απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. της ΓΡΑΜΜΗΣ ΔΗΜΟΤΗ: 15321 ή στο e-mail: info@maroussi.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο