Απάντηση του Δήμου Αμαρουσίου στην Τοπική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Print Friendly, PDF & Email

Η νέα ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου σχετικά με τους αλληλέγγυους δρόμους, αποτελεί μνημείο πολιτικού αμοραλισμού.


Ο ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου και τα στελέχη του έχουν χάσει την ψυχραιμία τους, γιατί διαπιστώνουν ότι οι πολίτες της πόλης μας τους γυρνούν την πλάτη στα διχαστικά μηνύματα που εκπέμπει η οργάνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία προσπαθεί να μετατρέψει τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου σε κομματική αντιπαράθεση.


Ο δημοσκοπικός καταποντισμός των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα αλλά και στο Μαρούσι, τους έχει τρομοκρατήσει. Γι’ αυτό αναζητούν διέξοδο στα αδιέξοδά τους επενδύοντας στην πόλωση και στην οξύτητα, στο ψέμα και στη συκοφαντία.


Τους ενόχλησε που αναδείξαμε την υποκρισία τους στα ζητήματα κοινωνικής αλληλεγγύης, που αποκαλύψαμε το «κομματικό καπέλωμα» που .επιχείρησαν στο κίνημα των αγορών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, με οργανώσεις – σφραγίδα όπως οι δήθεν «Αλληλέγγυοι Δρόμοι».


Τους ενόχλησε που αναδείξαμε την αλήθεια ότι δεν προσήλθαν ποτέ σε καμία κοινωνική δράση αλληλεγγύης του Δήμου όλα αυτά τα χρόνια, προφανώς γιατί δεν είχε κομματική ταμπέλα.


Τους ενοχλεί που στον Δήμο Αμαρουσίου υπάρχει σήμερα μια Δημοτική Αρχή που παράγει έργο για την πόλη και δίνει λύσεις στα προβλήματα των συμπολιτών μας. Η ύπαρξη μιας ικανής Δημοτικής Αρχής αποτελεί εμπόδιο για τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν τους επιτρέπει να κάνουν αυτό που μόνον ξέρουν, να επενδύουν στα προβλήματα και στην ανασφάλεια των πολιτών.


Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου στην πόλη μας «το παραμύθι που πουλάνε δεν έχει δράκο». Στο Μαρούσι στις 18 Μαΐου οι πολίτες θα ψηφίσουν Δημοτική Αρχή και Δήμαρχο για το Μαρούσι, όχι κόμμα.


Θα ψηφίσουν για την πόλη μας, για την καθημερινότητά μας. Θα επιλέξουν δημιουργία, έργο, σταθερότητα. Αυτό που εκφράζει η σημερινή Δημοτική Αρχή.


Δεν θα επιτρέψουν να πάει η πόλη πίσω για να ικανοποιηθούν οι κομματικές σκοπιμότητες των δραχμολάγνων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο