Ο οικονομικός εξορθολογισμός του Δήμου Αμαρουσίου, η διαφάνεια και η χρηστή Διοίκηση αποτελούσαν και αποτελούν δέσμευση μας και έτσι θα συνεχίσουμε.
Ευτυχώς που οι πολίτες και οι εργαζόμενοι έχουν κρίση και καταλαβαίνουν.
Παρά το γεγονός ότι επεξηγήθηκαν ακριβώς όλες οι πτυχές τις διαδικασίας του Διεθνούς Ανοιχτού Διαγωνισμού για την συντήρηση και επισκευή των οχημάτων του Δήμου Αμαρουσίου, κάποιοι δυστυχώς σκοπίμως κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και δημιουργούν για μια ακόμη φορά λανθασμένες και ανακριβείς εντυπώσεις.
Μπορεί να είναι μέσα στα συνδικαλιστικά τους καθήκοντα, όμως ο λαϊκισμός έχει όρια και η αλήθεια είναι ξεκάθαρη και δεν αμφισβητείται από κανέναν.
Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο της 01 – 08 – 2017, παρουσία των συνδικαλιστών του Δήμου μας, συζητήθηκαν λεπτομερώς και εξηγήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία του Ελληνικού Κράτους και του Ελεγκτικού Συμβουλίου.
Καμία απολύτως αντίδραση δεν υπήρχε και μάλιστα οι συνδικαλιστές αποχώρησαν με την διαβεβαίωση ότι δεν κινδυνεύουν οι 9 θέσεις των εργαζομένων που εργάζονται στο συνεργείο του Δήμου.
Το ίδιο επαναλαμβάνουμε δημοσίως και σήμερα.
Κανείς από τους υπαλλήλους δεν θα χάσει την δουλειά του.
Όπως και κανείς δεν την έχασε μέχρι σήμερα αφού όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι συνδικαλιστές τόσο τα προηγούμενα χρόνια όσο και σήμερα η συντήρηση των οχημάτων γίνεται από εξωτερικά συνεργεία ιδιωτών.
Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι, ποιους ενοχλεί ο περαιτέρω οικονομικός εξορθολογισμός του Δήμου, η διαφάνεια των διαδικασιών (Διεθνής Ανοιχτός Διαγωνισμός) η εξοικονόμηση πόρων – μείωση κόστους συντήρησης, αλλά και η διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών συντήρησης;
Σίγουρα όχι τους πολίτες, σίγουρα όχι τους εργαζόμενους αλλά απ’ ότι φαίνεται τους συνδικαλιστές που αναζητούν νέες προσλήψεις για να δικαιολογήσουν τον ρόλο και τις θέσεις τους.
Ευτυχώς που οι πολίτες και οι εργαζόμενοι έχουν κρίση και καταλαβαίνουν.