Απάντηση του Αναπληρωτή Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Σπύρου Σταθούλη στην ανακοίνωση της Παράταξης «Ενότητα – Ανατροπή» για το Κτήμα Καρέλα

Print Friendly, PDF & Email

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά ο κ. Μαγιάκης διαθέτει επιλεκτική μνήμη, ψεύδεται ασυστόλως και προσπαθεί να κάνει αντιπολίτευση στη Διοίκηση Πατούλη όταν όλοι γνωρίζουν τι παρέλαβε και πως νοικοκύρεψε τα οικονομικά του Δήμου Αμαρουσίου.

Να του θυμίσουμε λοιπόν του κ. Μαγιάκη ποια είναι η αλήθεια για το δάνειο ύψους 23.987.748,78 Ευρώ που πήρε ο Δήμος Αμαρουσίου επί διοικήσεως Τζανίκου το 2002, για την αγορά του Κτήματος Καρέλα.

Το 2007 που ανέλαβε η Διοίκηση Πατούλη το εν λόγω δάνειο δεν εξυπηρετείτο και είχαν πληρωθεί μόνο 4,7 εκατομμύρια ευρώ ενώ έπρεπε να είχαν πληρωθεί με βάση την δανεική σύμβαση 7,6 εκατομμύρια ευρώ.

Από το χάος που παραλάβαμε προχωρήσαμε σε προσωρινές ρυθμίσεις με την τράπεζα καταβάλλοντας μέχρι σήμερα 11,6 εκατομμύρια ευρώ, διασφαλίζοντας την ιδιοκτησία του ακινήτου και εξυπηρετώντας τις δανειακές μας υποχρεώσεις.  

Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις με την τράπεζα και με προσωπικές παρεμβάσεις του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη πετύχαμε την οριστική ρύθμιση της οφειλής με την Εθνική Τράπεζα με μείωση – κούρεμα της οφειλής κατά 20% δηλαδή όφελος για τον δήμο 6.108.439,49 ευρώ.

Γιατί η παράταξη του κ. Μαγιάκη αυτό το αποκρύπτει;

Καλό θα ήταν ο κ. Μαγιάκης να μην κάνει αντιπολίτευση στην σημερινή Διοίκηση η οποία νοικοκύρεψε και ρύθμισε όλα τα βάρη του παρελθόντος χωρίς να χρεώσει ούτε ένα ευρώ επιπλέον τους πολίτες του Αμαρουσίου.

Αυτή είναι η αλήθεια !

Η παράταξη, «Ενότητα – Ανατροπή» ας κάνει επιτέλους αντιπολίτευση στους συντρόφους της και ας μην χειροκροτεί τις πιρουέτες τους !

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο