Απάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου στη Δημοτική Παράταξη «Ενωμένο Μαρούσι» με αφορμή το ατύχημα σε λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: «Προχωρούμε με σταθερή βούληση στην ανανέωση του δημοτικού μας στόλου»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με αφορμή το ατύχημα σε λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας – κατά το οποίο δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός – και τη σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης «Ενωμένο Μαρούσι», προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Όσο αφορά στο ατύχημα του λεωφορείου της δημοτικής μας συγκοινωνίας, θα διερευνηθούν οι αιτίες και θα αποδοθούν οι σχετικές ευθύνες αν αποδειχθεί αμέλεια ή παράληψη. Σχετικά με την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Ενωμένο Μαρούσι”, κάποιοι πρέπει να αποφασίσουν από ποια πλευρά της πραγματικότητας θέλουν σταθούν, της δικής τους που επιθυμούν όλα να μείνουν στάσιμα ή της κοινής λογικής που απαιτεί ανανέωση του δημοτικού μας στόλου στην οποία έχουμε ήδη προχωρήσει και πολύ σύντομα θα τη βιώσουν όλοι οι Μαρουσιώτες. Εμείς έχουμε πάρει καθαρή πλειοψηφική εντολή από το λαό του Αμαρουσίου να ανακαινίσουμε τις υποδομές, τα μέσα και τις υπηρεσίες της πόλης μας και αυτό πράττουμε σε καθημερινή βάση. Την πολιτική καιροσκοπισμού και την σπέκουλα την αφήνουμε για αυτούς τους λίγους μηδενιστές».

Μετάβαση στο περιεχόμενο