Απάντηση σε επιστολή αναγνώστη στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία»

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή επιστολή αναγνώστη που δημοσιεύεται στο φύλλο της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», με ημερομηνία 12 Ιουλίου 2010 και τίτλο «Καραολής και Δημητρίου, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε τα κάτωθι:


– Ο Δήμος Αμαρουσίου στο πλαίσιο της αισθητικής αναβάθμισης της πόλης, προχώρησε σε μία μεγάλη προσπάθεια αντικατάστασης των παλαιών πινακίδων ονοματοθεσίας δρόμων, με νέες πιο λειτουργικές και αισθητικά βελτιωμένες, καθώς και στην τοποθέτηση νέων, όπου αυτές δεν υπήρχαν, φθάνοντας στο συνολικό αριθμό των 3.500 πινακίδων.


– Στην πινακίδα στην οποία αναφέρεται ο αναγνώστης της εφημερίδας, πράγματι υπήρξε ανθρώπινο λάθος και αβλεψία εκ μέρους της αρμόδιας υπηρεσίας, με αποτέλεσμα την αλλοίωση των ονομάτων των Μιχαήλ Καραολή και Ανδρέα Δημητρίου που αναγραφόταν στην πινακίδα.


– Εκφράζουμε τη λύπη μας για την αναστάτωση που προκάλεσε το εκ παραδρομής λάθος της υπηρεσίας στην αναγραφή των ονομάτων και σας διαβεβαιώνουμε πως άμεσα θα γίνει επανόρθωση με τοποθέτηση νέας πινακίδας. Η μικρή καθυστέρηση στην αντικατάστασή της οφέλειται σε λόγους καθαρά διαδικαστικούς και όχι σε αδιαφορία ή αμέλεια. 


– Ο Δήμος Αμαρουσίου τιμά και σέβεται τη μνήμη των ηρώων του αγώνα της Κυπριακής Ανεξαρτησίας, όπως και όλους τους ήρωες της χώρας μας. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο