Ανθρωπιστική βοήθεια από το Δήμο Αμαρουσίου στη Λωρίδα της Γάζας

Print Friendly, PDF & Email

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αθώων θυμάτων όλων των πλευρών της «ανθρώπινης τραγωδίας που συντελείται αυτή τη στιγμή στη Λωρίδα της Γάζας» τήρησε χτες το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρουσίου, στη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασής του για την εκλογή των νέων μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημαρχιακής Επιτροπής.

Με την ευχή «να γίνει ο κόσμος μας σοφότερος» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης εξέφρασε την ελπίδα ότι θα σταματήσει άμεσα «αυτή η ανθρώπινη τραγωδία που εξελίσσεται στην περιοχή με απρόβλεπτες συνέπειες».
Ανακοίνωσε δε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου, με αίσθημα αλληλεγγύης προς τους αμάχους και τα μικρά παιδιά, θα αποστείλει ανθρωπιστική βοήθεια (χρήματα, τρόφιμα, νερό, φάρμακα) μέσω της αποστολής των «Γιατρών της Ειρήνης» στην οποία θα συμμετέχει ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Δούσης-Ρασσιάς.
Εξέφρασε μάλιστα την βούλησή του να μεταβεί και ο ίδιος στη Λωρίδα της Γάζας, κάτι που ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν, λόγω των χτεσινών προγραμματισμένων δημαιρεσιών για την εκλογή νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των νέων μελών της Δημαρχιακής Επιτροπής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο