Την πρωτοχρονιάτικη πίττα του έκοψε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

|download.jpg file 41KB| |download .jpg file 44KB|

Γ. Πατούλης: Χρονιά έργων, αγάπης και αλληλεγγύης, πέραν από τα στερεότυπα της πολιτικής θα είναι για το Δήμο μας το νέο έτος 2009. Χρειαζόμαστε όλους τους πολίτες συμπαραστάτες μας ώστε να κάνουμε το Μαρούσι πρώτη πόλη σε όλη την Αττική.
Συστράτευση όλων «για να κάνουμε το Μαρούσι πρώτη πόλη σε όλη την Αττική» ζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας που έγινε την 1η Ιανουαρίου 2009, στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της πόλης και πλήθους δημοτών.
«Το νέο έτος 2009, επεσήμανε ο κ. Πατούλης, θα είναι για το Δήμο Αμαρουσίου χρονιά έργων, αγάπης και αλληλεγγύης, πέραν από τα στερεότυπα της πολιτικής και σ΄ αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε όλους τους πολίτες ώστε να κάνουμε το Μαρούσι πρώτη πόλη σε όλη την Αττική».

Παράλληλα, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό του έργου της Διοίκησης της χρονιάς που πέρασε ο κ. Πατούλης, αφού εξέφρασε για άλλη μια φορά την αγανάκτησή του απέναντι σε όσους με τις συνεχείς ενστάσεις κατάφεραν, δεδομένης και της αρνητικής οικονομικής συγκυρίας, να ματαιώσουν τη διαδικασία αναχρηματοδότησης των υπέρογκων δανείων που είχε συνάψει η προηγούμενη Διοίκηση, «προκαλώντας μεγάλη ζημιά στην πόλη», αναφέρθηκε στην επιτυχή επίλυση του εργασιακού προβλήματος, στα εγκαίνια σημαντικών έργων υποδομής για την πόλη και τους πολίτες όπως η δημιουργία 4 βρεφονηπιακών σταθμών, η Βορέειος Βιβλιοθήκη και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, αλλά και σε λοιπές υποδομές που υλοποίησε ο Δήμος στο πλαίσιο  της κοινωνικής επιχειρηματικότητας που αναπτύσσει.

Τόνισε δε ότι τα  έργα υποδομής που θα υλοποιήσει η Δημοτική Αρχή το 2009 θα χρηματοδοτηθούν εξ ολοκλήρου από την αξιοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών πόρων και με χρηστή διαχείριση προς όφελος των δημοτών.
Ακολούθησε η καθιερωμένη δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου όπου αντηλλάγησαν ευχές για μια νέα δημιουργική χρονιά με υγεία και σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο