Αναβαθμίζεται η εικόνα της πόλης με ασφαλτοστρώσεις συνολικής επιφάνειας 16.000 τ.μ.

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά ως υπεύθυνη Δημοτική Αρχή με σημαντικά έργα και παρεμβάσεις προκειμένου να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή καθημερινότητα για όλους τους πολίτες.

 

Συνεπείς στις δεσμεύσεις της για την πραγματοποίηση έργων που θα συμβάλλουν καθοριστικά στην αναβάθμιση της εικόνας της πόλης αλλά και στη βελτίωση διαβίωσης των πολιτών, η Δημοτική αρχή συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τα έργα αναμόρφωσης και συντήρησης οδών.

Ήδη μια μεγάλη εργολαβία του Δήμου Αμαρουσίου βρίσκεται σε εξέλιξη συνολικής επιφάνειας 16.000 τ.μ. αρχής γενομένης με την ασφαλτόστρωση της οδού Σωρού και Ωκεανίδων.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης επιβλέποντας τις εργασίες ασφαλτόστρωσης μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Κόκκαλη, δήλωσε ότι, «προτεραιότητα μας ήταν και παραμένει η διαρκής βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη μας, τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες και η εξασφάλιση ποιοτικών μετακινήσεων.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά ως υπεύθυνη Δημοτική Αρχή με σημαντικά έργα και παρεμβάσεις προκειμένου να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή καθημερινότητα για όλους τους πολίτες.

Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να παρέμβουμε σε όσους περισσότερους δρόμους μπορούμε, έτσι ώστε να  αλλάξουμε προς το καλύτερο το οδικό δίκτυο στην πόλη, για να είναι ασφαλές και λειτουργικό για τους πεζούς και τους οδηγούς επισήμανε ο κ. Πατούλης. 

 

Σχετικά αρχείαΑναβαθμίζεται η εικόνα της πόλης με ασφαλτοστρώσεις συνολικής επιφάνειας 16.000 τ.μ._1


Αναβαθμίζεται η εικόνα της πόλης με ασφαλτοστρώσεις συνολικής επιφάνειας 16.000 τ.μ._2

Μετάβαση στο περιεχόμενο