Ανακοίνωση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γεωργίου Πατούλη σχετικά με ανάρτηση στο διαδίκτυο περί ελέγχου της περιουσιακής του κατάστασης από το ΣΔΟΕ.

Print Friendly, PDF & Email

Με έκπληξη πληροφορήθηκα σήμερα απ’την ιστοσελίδα ‘zougla.gr’, ότι το ΣΔΟΕ εξετάζει καταγγελία περί αδικαιολόγητης αύξησης της περιουσίας μου.


Ποτέ, βεβαίως, δεν με κάλεσε το ΣΔΟΕ ή όποια άλλη Αρχή για τέτοιο θέμα, ούτε υπήρξε οποιαδήποτε σχετική ενημέρωσή μου.


Δεν γνωρίζω αν η λίστα αυτή που αναρτήθηκε είναι πραγματική, γι’αυτό σκοπεύω να επισκεφθώ άμεσα τον κ. Προϊστάμενο του ΣΔΟΕ, προκειμένου να ενημερωθώ για το τι πραγματικά ισχύει.


Αν πραγματικά το ΣΔΟΕ ελέγχει το πρόσωπό μου, θα θέσω άμεσα στην διάθεσή του κάθε στοιχείο που θα μου ζητηθεί, ενώ επιπλέον θα ζητήσω να επισπευσθεί ο έλεγχος, ώστε να λάμψει η αλήθεια.


Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται.


Σε κάθε περίπτωση θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η ακριβής περιουσιακή μου κατάσταση, είναι αποτυπωμένη με πλήρη διαφάνεια στα πόθεν έσχες που έχω καταθέσει και είναι στην διάθεση των αρμόδιων ελεγκτικών Αρχών.


Είναι προφανές ότι μόλις τεθεί υπόψη μου συγκεκριμένη καταγγελία θα δοθεί αμέσως και η κατάλληλη απάντησή μου.


Οι κακόβουλες προσπάθειες κάποιων που επιθυμούν διακαώς να ανακόψουν το έργο μου στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στο χώρο της Υγείας, θα πέσουν στο κενό.

Μετάβαση στο περιεχόμενο