Άμεση παρέμβαση του Δήμου Αμαρουσίου για την ασφαλή απομάκρυνση δέντρου από κεντρικό δρόμο

Print Friendly, PDF & Email

Στην άμεση απομάκρυνση δέντρου μεγάλων διαστάσεων προέβη σήμερα το απόγευμα ο Δήμος Αμαρουσίου. Παρούσες για άλλη μια φορά βρέθηκαν οι υπηρεσίες του Δήμου για τη διαχείριση της άμεσης ανάγκης της πόλης μας.

Το πεύκο, το οποίο βρισκόταν σε ιδιωτικό χώρο επί της οδού Περικλέους στο Μαρούσι, έπεσε ολοσχερώς, με αποτέλεσμα να εμποδίζει πλήρως την κυκλοφορία και την ασφαλή διέλευση των κατοίκων.

Από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ενημερώθηκε για το συμβάν και μετέβη στο σημείο μαζί με την Πυροσβεστική υπηρεσία και τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου, συγκεκριμένα το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας και το Τμήμα Πρασίνου.

Σε άμεσο χρονικό διάστημα το πεύκο απομακρύνθηκε πλήρως από τον δρόμο και η διέλευση των κατοίκων αποκαταστάθηκε, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό ή περαιτέρω ζημιές. 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ευχαριστεί θερμά όλους τους εργαζομένους και τα συνεργεία του Δήμου που την παραμονή του εορτασμού της Παναγίας βρίσκονταν σε πλήρη ετοιμότητα.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ζητά την κατανόηση των πολιτών που χρειάστηκε να κάνουν παράκαμψη για να φτάσουν στον προορισμό τους,  λόγω τη δίωρης διακοπής της κυκλοφορίας στην κεντρική οδό Περικλέους.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την παρέμβαση του Δήμου Αμαρουσίου για την ασφαλή απομάκρυνση δέντρου από κεντρικό δρόμο


Στιγμιότυπο 2 από την παρέμβαση του Δήμου Αμαρουσίου για την ασφαλή απομάκρυνση δέντρου από κεντρικό δρόμο


Στιγμιότυπο 3 από την παρέμβαση του Δήμου Αμαρουσίου για την ασφαλή απομάκρυνση δέντρου από κεντρικό δρόμο


Στιγμιότυπο 4 από την παρέμβαση του Δήμου Αμαρουσίου για την ασφαλή απομάκρυνση δέντρου από κεντρικό δρόμο

Μετάβαση στο περιεχόμενο