Άμεση η ανταπόκριση για την ενίσχυση των Δημοτικών Κοινωνικών Δομών, των εκθετών στην HELEXPO MAROUSSI, κατ΄ εφαρμογή του συμφώνου συνεργασίας που υπέγραψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την ΔΕΘ- HELEXPO Α.Ε.

Print Friendly, PDF & Email
 


Με είδη οικιακής χρήσης ενισχύει τη Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου, η εταιρεία «Ρόμβος-Διοργάνωση Εκθέσεων», που συμμετέχει στην
«34η Έκθεση Σπιτιού» στη HELEXPO MAROUSSI, στο πλαίσιο του συμφώνου συνεργασίας που υπέγραψαν στις 5 Φεβρουαρίου 2014 ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη ΔΕΘ- HELEXPO Α.Ε.


Η σημαντική αυτή συνεργασία που έχει στόχο την ανάληψη δράσεων προς όφελος της πόλης και των κατοίκων, μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μία ουσιαστική πρωτοβουλία στη κατεύθυνση της κοινωνικής αλληλεγγύης, που αφορά στην εκ μέρους των εκθετών της HELEXPO MAROUSSI ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, όπως: το Κοινωνικό Παντοπωλείο, τη Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης κ.α.


Η «Ρόμβος» – Διοργάνωση Εκθέσεων», ανταποκρινόμενη άμεσα προσφέρει στη Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου 2 κρεβάτια διπλά με τα κομοδίνα τους, το στρώμα και τη ντουλάπα, καθώς και 2 κρεβάτια ημίδιπλα με ένα κομοδίνο, στρώμα και ντουλάπα, προκειμένου να διατεθούν σε συμπολίτες που τα έχουν ανάγκη. Παράλληλα, εξέφρασε την θέληση να προσφέρει και άλλα είδη οικιακής χρήσης μετά το πέρας της έκθεσης.                  


Στην 34η Έκθεση Σπιτιού «Έπιπλο & ΣΠΙΤΙ», που λειτουργεί καθημερινά από 16:30 -21:30 και το Σαββατοκύριακο 10:30 – 21:30, στους κατόχους της ARTEMIS CARD παρέχεται δωρεάν είσοδος. 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο