Η υπευθυνότητα και η ταχύτητα διεκπεραίωσης των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, καθοριστικοί παράγοντες για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ε. Γαρδέλη, τον Αντιδήμαρχο Σπ. Σταθούλη, το Γ.Γ. του Δήμου Μ. Χρηστάκη, το Διευθυντή της Νομικής Υπηρεσίας Π. Γρέγο, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων στο γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου.


Καλή επιτυχία στο απαιτητικό έργο τους και το νέο έτος ευχήθηκε στη Διοίκηση και το προσωπικό του γραφείου Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της υπηρεσίας.


Ο κος Πατούλης συνεχάρη τους παριστάμενους για την υπευθυνότητα που επιδεικνύουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, καθώς και για την ταχύτητα διεκπεραίωσης των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, παράγοντες βασικοί για την απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία του Δήμου Αμαρουσίου.


Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Επαμεινώνδας Γαρδέλης εξήρε το έργο και την άοκνη προσπάθεια του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, σημειώνοντας:«Κάθε απόφασή σας είναι και ένα έργο για το Μαρούσι».


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κος Σπύρος Σταθούλης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κος Μιχάλης Χρηστάκης, ο Διευθυντής της Νομικής Υπηρεσίας κος Παναγιώτης Γρέγος, ο Προϊστάμενος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Κώστας Μπίκας, και το προσωπικό του γραφείου Δημοτικού Συμβουλίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο