Άλλος ένας στόχος της Διοίκησης επετεύχθη: Ολοκληρώνεται το έργο κατασκευής αγωγού ακαθάρτων επί της οδού Σισμανογλείου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της επίβλεψης του έργου κατασκευής αγωγού ακαθάρτων επί της οδού Σισμανογλείου, με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρη Σμυρνή, υπηρεσιακούς παράγοντες της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και κατοίκους της περιοχής.


Επίβλεψη από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη του έργου στην οδό Σισμανογλείου


Το  έργο κατασκευής αγωγού ακαθάρτων στην οδό Σισμανογλείου και σύνδεσης του Σισμανογλείου νοσοκομείου με τον αγωγό,  επέβλεψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης. Κατά την επίσκεψή του εκεί, ενημερώθηκε από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας και τους μηχανικούς της εργολήπτριας εταιρείας, για τα επιμέρους ζητήματα που αφορούν στο έργο, εκφράζοντας την πλήρη ικανοποίησή του για την πορεία και την ολοκλήρωσή του.


Μετά το πέρας της επίβλεψης του έργου,  ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης δήλωσε:«Στο πλαίσιο των έργων υποδομής που υλοποιούμε σε ολόκληρο το Μαρούσι, καταφέραμε μετά από επίμονες προσπάθειες να δώσουμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλάνιζε τους κατοίκους των περιοχών Στούντιο Α΄ και Ν. Μαρούσι,  με την κατασκευή αγωγού ακαθάρτων επί της οδού Σισμανογλείου και τη σύνδεση του νοσοκομείου με τον αγωγό, ώστε η αποβολή των νοσοκομειακών αποβλήτων να γίνεται πλέον μέσω αυτού.Η Δημοτική Αρχή δίνοντας προτεραιότητα στη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, με το έργο αυτό συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής, καθώς εξαλείφεται οριστικά το πρόβλημα της δυσοσμίας  που προκαλούνταν από την υπερχείλιση του αντλιοστασίου του νοσοκομείου.  Σύντομα θα ακολουθήσει η ένταξη στο δίκτυο αγωγού ακαθάρτων κα άλλων-ελάχιστων ακόμη- σημείων της πόλης, τα οποία δεν έχουν ακόμα ενταχθεί. Συνεχίζουμε δυναμικά και αποτελεσματικά το έργο μας, γιατί στόχος μας είναι το Μαρούσι να γίνει μία πόλη ακόμα πιο όμορφη, ανθρώπινη και καθαρή».


Στη συνέχεια ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης συνομίλησε με κατοίκους της οδού Αγίου Γερασίμου και τους διαβεβαίωσε ότι η Διοίκηση θα κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να ενταχθούν σύντομα στο δίκτυο κατασκευής αγωγού ακαθάρτων.


Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου συνόδευσε στην επίβλεψη του έργου ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κος Δημήτρης Σμυρνής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο