7η διανομή φρέσκων ψαριών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων της πόλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού συνδράμει με όλες τις δυνάμεις της, ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Με στόχο κανένας συμπολίτης να μην στερείται βασικά αγαθά στην καθημερινότητά του, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου διένειμε 300 κιλά φρέσκα ψάρια σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας.  

Είναι η 7η κατά σειρά διανομή νωπών αλιευμάτων που πραγματοποιεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου το τελευταίο διάστημα, μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη και με την ευγενική χορηγία του Γενικού Διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου κου Βασίλη Κατσιώτη.           

Τα νωπά αλιεύματα διανεμήθηκαν σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες των Εργατικών Κατοικιών, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αμαρουσίου και στους Ιερούς Ναούς Αγίων Αναργύρων, Αγίας Φιλοθέης και Ζωοδόχου Πηγής.

Θερμές ευχαριστίες  προς τον υπεύθυνο της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου κ. Καρτσιώτη απευθύνει ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης για την αγαστή συνεργασία του με το Δήμο Αμαρουσίου, καθώς και για την έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά του προς το συνάνθρωπο και σημειώνει:
 «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού συνδράμει με όλες τις δυνάμεις της, ανθρώπους που έχουν ανάγκη και έχει καταφέρει να συμβάλει καθοριστικά στην προσπάθεια αντιμετώπισης των συνεπειών από την οικονομική κρίση. Είμαστε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας και ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση και να βγούμε πιο δυνατοί».

 

Σχετικά αρχεία7η διανομή φρέσκων ψαριών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων της πόλης_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο