5η Εθελοντική Αιμοδοσία από τον Δήμο Αμαρουσίου. Τετάρτη 18 και Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009. ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ

Print Friendly, PDF & Email

Την 5η εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Πρόληψης και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου ( Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα ),
την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου από 14:00 -19:00 και
την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου από 09:00 -14:00.

Η 5η εθελοντική αιμοδοσία είναι η δεύτερη αιμοδοσία που πραγματοποιείται από το Δήμο Αμαρουσίου το 2009, με σκοπό να ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος του Δήμου, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί και να καλύψει τις ανάγκες των συμπολιτών μας  σε αίμα.  Κάθε χρόνο η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αμαρουσίου διαθέτει 200 – 250 φιάλες αίμα σε συνανθρώπους μας που χρειάζεται να κάνουν μετάγγιση αίματος.

Κάλεσμα προς όλους να στηρίξουν την προσπάθεια της εθελοντικής αιμοδοσίας και να προσέλθουν να δώσουν αίμα, που κάποιος συνάνθρωπος μας έχει ανάγκη, απευθύνει ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης. «Ο εθελοντής αιμοδότης δίνοντας μόνο δέκα λεπτά από το χρόνο του, με μία διαδικασία ανώδυνη και ασφαλή, προσφέρει την ελπίδα και συμβάλει να σωθεί μία ζωή», καταλήγει στο μήνυμα του ο κ. Πατούλης.

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πρόληψης και Αλληλεγγύης κ. Ιωάννης Πουλόπουλος, σημειώνει ότι υπάρχει ανάγκη από αίμα και μας καλεί να σταθούμε αλληλέγγυοι προς τον συνάνθρωπο μας  προσφέροντας λίγο από το αίμα μας.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το κινητό συνεργείο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ».

Μετάβαση στο περιεχόμενο