4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μελισσοθεραπείας και Γιορτή Μελιού στο Κτήμα Συγγρού

Print Friendly, PDF & Email

Συναυλία με τη Στέλλα Κονιτοπούλου διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου


Τριήμερο εκδηλώσεων, με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, διοργανώνει το Επιστημονικό Κέντρο Μελισσοθεραπείας στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών – Κτήμα Συγγρού στις 8 -9 και 10 Ιουνίου 2007, υπό την αιγίδα της Apimondia , διεθνούς μη κυβερνητικής οργάνωσης για τη μέλισσα και με τη συμμετοχή της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος (Ο.Μ.Σ.Ε ), του Μεσογειακού forum Υγείας, καθώς και την υποστήριξη του Ινστιτούτου Καταναλωτών ( ΙΝΚΑ).


Η τελετή έναρξης των εκδηλώσεων με τον τίτλο « Μελίαμα 2007 » θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2007 και ώρα 07:30 μ.μ.


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα διεξαχθεί και το 4 Ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μελισσοθεραπείας, καθώς επίσης και η «Γιορτή Μελιού 2007».


O Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει την διοργάνωση του Συνεδρίου και στα πλαίσια αυτά διοργανώνει τη δεύτερη ημέρα, το Σάββατο 9 Ιουνίου 2007 και ώρα 09:00 μ.μ. στο χώρο των εκδηλώσεων, συναυλία με τη Στέλλα Κονιτοπούλου. Την ευθύνη οργάνωσης της εκδήλωσης ανέλαβε να υλοποιήσει από πλευράς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού το μέλος του Δ.Σ. Μαρίνα Σταυράκη.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία της διοργάνωσης των εκδηλώσεων « Μελίαμα 2007 » δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Θα ήθελα να εκφράσω στους διοργανωτές τα ειλικρινή συγχαρητήρια μου για την πρωτοβουλία αυτή, που στόχο έχει την ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας για τις τελευταίες εξελίξεις της Μελισσοθεραπείας στην Ελλάδα και συγχρόνως την ανάδειξη και την προώθηση των προϊόντων που σχετίζονται με τη μέλισσα και τα παράγωγα της. Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει και ενισχύει κάθε πρωτοβουλία που συμβάλλει στην ενημέρωση και προάγει την ποιότητα ζωής των πολιτών».

Μετάβαση στο περιεχόμενο