Συνεχίστηκε και σήμερα η αποξήλωση δύο ακόμη παράνομων διαφημιστικών πινακίδων στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email
Η μη παρουσία εισαγγελέα δεν επέτρεψε την απομάκρυνση παράνομης διαφημιστικής πινακίδας σε ταράτσα πολυκατοικίας
 


|download _.jpg file 84 KB|

Συνεχίστηκε και σήμερα η επιχείρηση αποξήλωσης παράνομων διαφημιστικών πινακίδων που βρίσκονται τοποθετημένες στο Μαρούσι. Συγκεκριμένα, συνεργείο του Δήμου προχώρησε στην αποξήλωση δύο παράνομων διαφημιστικών πινακίδων που είχαν τοποθετηθεί παράνομα επί της οδού Μεσογείων 2 και Κυπρίων Αγωνιστών.


Στο σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνετο και η αποξήλωση παράνομης διαφημιστικής πινακίδας που είναι τοποθετημένη σε ταράτσα πολυκατοικίας επί της Λεωφόρου Κηφισίας 112 και Γούναρη. Η αποξήλωση αυτή δεν κατέστη δυνατό να γίνει γιατί τα συνεργεία του Δήμου εμποδίστηκαν από εκπροσώπους της διαφημιστικής εταιρείας αλλά και από το διαχειριστή της εν λόγω πολυκατοικίας, που αρνήθηκε να δώσει τα κλειδιά της ταράτσας.|download _.jpg file 109 KB|

Η άρνηση αυτή καθώς και το γεγονός ότι δεν υπήρχε εισαγγελέας στο σημείο αυτό, αν και είχε ζητηθεί από το Δήμο η παρουσία του, ο οποίος θα υποχρέωνε στο διαχειριστή να μας επιτρέψει την είσοδο στο χώρο που βρισκόταν η παράνομα τοποθετημένη πινακίδα, μας υποχρέωσε να αναβάλλουμε την αποξήλωση της.


Ο Δήμος Αμαρουσίου δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα συνεχίσει με κάθε τρόπο τη δύσκολη αυτή προσπάθεια που έχει αναλάβει για την απομάκρυνση όλων των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων στο Μαρούσι, προκειμένου να μπει μια τάξη στο άναρχο καθεστώς που διέπει σήμερα την υπαίθρια διαφήμιση στο Δήμο Αμαρουσίου.

 
Τα αποτελέσματα της μέχρι σήμερα προσπάθειας θα παρουσιαστούν από το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2007 και ώρα 12.30 σε Συνέντευξη Τύπου στην ΄Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (Ακαδημίας 23 – Αθήνα).

Μετάβαση στο περιεχόμενο