28η Εορταστική Πασχαλινή Δράση Διάθεσης Εγχωρίων Αγροτικών Προϊόντων από το Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Κυριακή 9 Απριλίου 2017, από τις 8π.μ. έως τις 2μ.μ., στο παρκινγκ πίσω από το ΟΑΚΑ, επί της Αμαρυσίας Αρτέμιδος

 

Ενόψει των εορτών του Πάσχα, ο Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνει την 28η  Δράση Διάθεσης εγχωρίων Αγροτικών Προϊόντων , την Κυριακή 9 Απριλίου 2017, από τις  8π.μ. έως τις 2μ.μ., στο παρκινγκ πίσω από το ΟΑΚΑ, επί της Αμαρυσίας Αρτέμιδος.

 Η δράση υλοποιείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη για την οικονομική στήριξη των νοικοκυριών της πόλης και των ευάλωτων συμπολιτών μας. 

Στην 28η δράση διάθεσης εγχωρίων αγροτικών προϊόντων συμμετέχουν περισσότεροι από 50 παραγωγοί, που θα διαθέσουν για τους καταναλωτές πλέον των 200  διαφορετικών προϊόντων, αρίστης ποιότητας σε χαμηλές τιμές.

 Στα προϊόντα την τιμητική τους θα έχουν τα πασχαλινά εδέσματα, όπως:  βαμμένα κόκκινα αυγά, τσουρέκια, κοκορετσάκια σπιτικά,  αλλά και κάρβουνα για το ψήσιμο του οβελία.

Επίσης θα διατεθούν όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις  έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, τυροκομικά ,λαχανικά, ελιές, ξηροί καρποί, μέλι, δημητριακά, όσπρια, ρύζι, αλεύρι, φρέσκα οπωροκηπευτικά, κ.α. 

Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί που συμμετέχουν στη δράση έχουν πιστοποιητικά και άδειες που εξασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων, αλλά και τις τιμές πώλησης.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα – Παρασκευή από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στα τηλ. 2132038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 2132038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotika@maroussi.gr για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο