Μουσική βραδιά με τη διακεκριμένη 70μελή Συμφωνική Ορχήστρα και το Jazz σύνολο Viking του ΗΟΜΕWOOD-FLOSSMOOR HIGH SCHOOL (IIinois USA)

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμος Αμαρουσίου και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα διοργανώνουν μουσική βραδιά με την 70μελή Συμφωνική Ορχήστρα και το Jazz σύνολο Viking του ΗΟΜΕWOOD-FLOSSMOOR HIGH SCHOOL (iIIinois USA), με ελεύθερη είσοδο για όλους.   

Η μουσική βραδιά θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:30, στην αίθουσα ΔΑΪΣ των εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ (Μεσογείων 151, Μαρούσι). 

Ο Δήμος Αμαρουσίου δρομολογεί δύο λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας για την εξυπηρέτηση των πολιτών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία. Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» (Β.Όλγας, έναντι ΗΣΑΠ) στις 18:45 και στις 19:00.  Επιστροφή μετά το πέρας της συναυλίας.     

Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο της επίσημης περιοδείας του Αμερικανικού Καλλιτεχνικού Λυκείου HOMEWIOD- FLOSSMMOR σε έξι πόλεις στην Ελλάδα.

Τα μέλη των δύο μουσικών σχημάτων, υπό τη διεύθυνση της Sarah Whitlock είναι Αμερικανοί μαθητές από 15 έως 18 ετών.
Η Συμφωνική Ορχήστρα
είναι ένα σχήμα διακεκριμένου επιπέδου που επικεντρώνεται στην απόδοση υψηλής ποιότητας μουσικού προγράμματος για ξύλινα και χάλκινα πνευστά και κρουστά.
Το Jazz Σύνολο Viking είναι ορχηστρικό σχήμα που επικεντρώνεται στην ανάλυση και την ερμηνεία ποιοτικότερου ρεπερτορίου για σύνολα Jazz. 

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο