Υπέρ της απρόσκοπτης λειτουργίας του Σικιαριδείου Ιδρύματος τάχθηκε για μία ακόμη φορά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στη καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών του Ιδρύματος

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με  τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Σικιαριδείου Ιδρύματος Γ. Αργυρόπουλο, τον Διοικητικό και Οικονομικό Διευθυντή Χρ. Οικονόμου και την Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα  Αγγ. Κουσουρή.


 


Την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξή του στα παιδιά,στους γονείς και στους εργαζόμενους του Σικιαριδείου Ιδρύματος εξέφρασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης κατά την επίσκεψη του στο Ίδρυμα, με την ευκαιρία της καλοκαιρινής γιορτής με εκθέσεις από τις καλλιτεχνικές δημιουργίες των παιδιών, απαγγελίες ποιημάτων και θεατρικά δρώμενα. 


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου στο περιθώριο της εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για τη λειτουργία του Σικιαριδείου Ιδρύματος, με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κο Γεώργιο Αργυρόπουλου, τον Διοικητικό και Οικονομικό Διευθυντή κο Χρήστο Οικονόμου και την Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα  Αγγελική Κουσουρή.


Ο κος Πατούλης άκουσε με αμέριστο ενδιαφέρον τα φλέγοντα προβλήματα που του εκτέθηκαν ότι αντιμετωπίζει το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, αλλά και το καθεστώς ανασφάλειας και ψυχολογικής πίεσης που ζουν παιδιά και εργαζόμενοι, καθώς παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να ανασταλεί η λειτουργία του Ιδρύματος.  
    
  Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης τάχθηκε υπέρ της απρόσκοπτης λειτουργίας του Ιδρύματος, το οποίο περισσότερο από εβδομήντα χρόνια προσφέρει στα παιδιά με νοητική υστέρηση υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης.


«Συμπαραστεκόμαστε στους γονείς και τους εργαζόμενους και όλοι μαζί όπως έχουμε πράξει έως σήμερα θα προσπαθήσουμε για τη συνέχιση της λειτουργίας, προκειμένου τα εκατοντάδες παιδιά που φιλοξενεί να έχουν την απαραίτητη κοινωνική μέριμνα, προστασία και δημιουργική απασχόληση που έχουν ανάγκη.
Εμείς θα είμαστε απέναντι σε όποιον εμποδίζει να παραμείνει ανοικτή αυτή η σημαντική προνοιακή δομή και να συνεχίσει να υποστηρίζει  εκατοντάδες παιδιά στην ενσωμάτωση τους στην κοινωνία και στην επαγγελματική τους κατάρτιση.»


Στο αμέσως προσεχές διάστημα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης θα δεχθεί στο γραφείο του τα Προεδρεία του Δ.Σ. του Σικιαριδείου Ιδρύματος και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, προκειμένου να εξετασθούν διεξοδικά τα ζητήματα που έχουν προκύψει και αφορούν στη λειτουργία του Ιδρύματος.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο