Υπεγράφη η σύμβαση παραχώρησης 9 καταστημάτων ιδιοκτησίας ΟΑΕΔ προς τον Δήμο Αμαρουσίου 10ετούς διάρκειας, για κοινωνικούς σκοπούς

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: «Με συντονισμένες ενέργειες καταφέρνουμε παροχές υπέρ της κοινωνικής πολιτικής μας»

Υπεγράφη  η σύμβαση παραχώρησης 9 καταστημάτων ιδιοκτησίας ΟΑΕΔ στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου προς τον Δήμο 10ετούς διάρκειας, για κοινωνικούς σκοπούς, μεταξύ του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του Διοικητή ΟΑΕΔ Σπύρου Πρωτοψάλτη.

Η σύμβαση αυτή πραγματοποιείται ως συνέχεια των πολύ καλών σχέσεων που εδραιώθηκαν ήδη από τον Φεβρουάριο του 2020, οπότε ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετέχει σε ειδικό πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την καταπολέμηση της ανεργίας.

Η σχετική σύμβαση παραχώρησης, επιτεύχθηκε σε συνέχεια ειδικών ενεργειών του Δημάρχου, σε μία εποχή που οι ανάγκες για την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Για το θέμα αυτό ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του ΟΑΕΔ κ. Πρωτοψάλτη για την ανταπόκρισή του στη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και των σχετικών δράσεων. Τα προσφερόμενα καταστήματα που εξυπηρετούν σκοπούς στέγασης όπως του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Πόλεων (υπερτοπική χρήση), του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, των ΚΑΠΗ και άλλων φορέων που συνδράμουν καθημερινά ευάλωτους συμπολίτες μας, αποτελεί μεγάλη ανάσα για το Μαρούσι. Η βούλησή μας για διεκδικήσεις, σε όλα τα μέτωπα, φέρνει αποτελέσματα. Η υγειονομική κρίση απαιτεί συστράτευση δυνάμεων και προσήλωση στο στόχο της κοινωνικής ασφάλειας και ευημερίας».

Επισυνάπτεται φωτογραφία αρχείου από την υπογραφή Μνημονίου συνεργασίας για την καταπολέμηση της ανεργίας μεταξύ Δήμου Αμαρουσίου και ΟΑΕΔ – 25 Φεβρουαρίου 2020.

Μετάβαση στο περιεχόμενο