Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι δηλώσεις συμμετοχής για τους Ετήσιους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης», που διοργανώνει από φέτος ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΚυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 10 π.μ., αφετηρία Δημαρχείο Αμαρουσίου


Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι δηλώσεις συμμετοχής για τους Ετήσιους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» που διοργανώνει από φέτος ο Δήμος Αμαρουσίου, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 εγκαινιάζοντας έναν νέο αθλητικό θεσμό για την πόλη προς τιμήν του Μαρουσιώτη Ολυμπιονίκη του Μαραθωνίου Δρόμου Σπύρο Λούη.


Η διοργάνωση των Αγώνων Δρόμου «Σπύρος Λούης» υλοποιείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, και με τη συνεργασία του σωματείου για την στήριξη ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις MDA Ελλάς.


Η περίοδος των εγγραφών για την πρώτη διεξαγωγή του Αγώνα Δρόμου, που αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 1500 μικροί και μεγάλοι δρομείς, ολοκληρώθηκε και οι δηλώσεις συμμετοχής στο νέο αυτό θεσμό που καθιερώνει για πρώτη φορά ο Δήμος Αμαρουσίου ξεπέρασαν κάθε αναμενόμενη προσδοκία.


Η παράδοση των πακέτων συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο του Αμαρουσίου (Βασ.Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου και ώρες 10:00π.μ. – 15:00 μ.μ. και την ημέρα του αγώνα Κυριακή 2 Φεβρουαρίου από τις 8:00 π.μ.


Τα έσοδα από τη διοργάνωση θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του σωματείου MDA Ελλάς καθώς και του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του φιλανθρωπικού οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».


Τον σχεδιασμό και την τεχνική διεύθυνση του αγώνα έχει αναλάβει η All About Running. Μέγας χορηγός των Αγώνων Δρόμου «Σπύρος Λούης» είναι ο ιατρικός όμιλος Υγεία. Τη διοργάνωση υποστηρίζουν, επίσης, οι εταιρίες 3Ε και Dole, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι το MAD TV, ο ANT1, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Realfm 97.8, MAD Radio 106.2, Kiss 92.9 fm, το διαδικτυακό ραδιόφωνο Readyo.gr, και το περιοδικό RUNNER.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
Με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Αμαρουσίου τηλ. 213-20.38.350 – 354 και με την Οργανωτική Επιτροπή τηλ 211 11.68.240 ή στο race@runnermagazine.gr.

Μετάβαση στο περιεχόμενο