Ξεκινούν τα μαθήματα ιππασίας στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο Παράδεισου Αμαρουσίου για του εννέα μαθητές Γυμνασίου που εξασφάλισε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email
Στο πλαίσιο της προσφοράς του προς τη νεολαία και της προώθησης της αθλητικής παιδείας στην πόλη μας, ο Δήμος Αμαρουσίου αξιοποιώντας την πολύ καλή συνεργασία με τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο Παράδεισου Αμαρουσίου, εξασφάλισε δωρεάν πακέτα μαθημάτων για εννέα μαθητές Γυμνασίου που επιλέχθηκαν βάσει του ιδιαίτερου ενδιαφέροντός τους για την ιππασία και κατόπιν υπόδειξης από τις Διευθύνσεις των σχολείων τους.


Με την ολοκλήρωση της επιλογής των μαθητών και την ενημέρωση τους για την έναρξη των μαθημάτων, τα ονόματα των συμμετεχόντων κοινοποιήθηκαν στη γραμματεία του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Παράδεισου Αμαρουσίου.


Η προσφορά του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Παράδεισου Αμαρουσίου, αφορά σε μαθήματα σε πακέτα των πέντε κουπονιών και διαρκούν μία ώρα το καθένα. Τα κουπόνια είναι προσωπικά και πρέπει να εξαργυρωθούν από το ίδιο πρόσωπο σε διάστημα τριών μηνών από την πραγματοποίηση του πρώτου μαθήματος.


Η ιππική ακαδημία (Παραδείσου 18, Μαρούσι) λειτουργεί καθημερινά εκτός Κυριακής για τους θερινούς μήνες και μαθήματα γίνονται πρωί και απόγευμα. Η ενδυμασία που απαιτείται είναι φόρμα (μακρύ παντελόνι) και αθλητικά παπούτσια. Ο Όμιλος διαθέτει για τους μαθητές κράνος ιππασίας.


Κάθε μαθητής οφείλει να προγραμματίσει τα μαθήματά του κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με την προπονήτρια της ιππικής ακαδημίας Ειρήνη Τουμπακάρη, καλώντας στον αριθμό 6970000418.


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη γραμματείας του Ιππικού Ομίλου Παραδείσου Κατερίνα Λυμπέρη στο τηλ. 210 6812506.


Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο Παράδεισου Αμαρουσίου για την ευγενική προσφορά προς τους μαθητές της πόλης σε μία προσπάθεια καλλιέργειας της αγάπης για το άθλημα της ιππασίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο