Βράβευση του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη για την προσφορά τους στον αθλητισμό, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου- Αγ. Θωμάς Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Το Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γιώργο Πατούλη τίμησε για τη σημαντική προσφορά του στον αθλητισμό ο Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου- Αγ. Θωμάς Αμαρουσίου, στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών, μελών, γονέων  και φίλων του Ομίλου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου απευθύνοντας τις θερμές ευχές του για το Νέο Έτος, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στο εξαιρετικό έργο που παράγουν τα στελέχη του Ομίλου, καθώς και στους αθλητές και στις αθλήτριες, που με τις επιτυχίες τους κάνουν περήφανη την πόλη.
Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Πατούλης προανήγγειλε ότι μέσα στο 2016 θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο κλειστό του Αγίου Θωμά, ώστε πολλά τμήματα του Ομίλου να μεταφερθούν σε αυτό, παράλληλα με τις ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί για την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στο Κτήμα Καρέλλα, που αποτελεί ένα πάγιο αίτημα των φιλάθλων του Αμαρουσίου. 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δημήτριος Λέμης εξέφρασε εκ μέρους όλων τις θερμές ευχαριστίες του στον Δήμαρχο Αμαρουσίου για την ανελλιπή στήριξη και βοήθεια του στα θέματα που απασχολούν τον Όμιλο. Επίσης για τη διάθεση στο Κλειστό του Αγίου Θωμά  δύο αιθουσών για τη στέγαση των γραφείων και του τμήματος σκάκι, αλλά και για τη συνδρομή των συνεργείων του Δήμου  στην εγκατάσταση τους σε αυτές.

Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕ.Α.Π. Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης κα Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη στον χαιρετισμό της τόνισε: «Ο πολιτισμός και ο αθλητισμός αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της σύγχρονης κοινωνίας, είναι αναπόσπαστα κομμάτια της καθημερινότητας των δημοτών μας. Στη δυσμενή εποχή της οικονομικής, κοινωνικής και ανθρωπιστικής κρίσης ο αθλητισμός αποτελείτο αντίδοτο και το όπλο αντιμετώπισής της.

Ο αθλητισμός ως ιδέα ή φιλοσοφική προσέγγιση συνίσταται κυρίως από αξίες και αρχές πολύ παλιές σε καταγωγή αλλά σύγχρονες στην καθημερινή τους εφαρμογή.

Η Συμμετοχή, ο συναγωνισμός, η κατανόηση, η αποδοχή, η ανεκτικότητα, τα επιτεύγματα, η μη διάκριση στη μεταχείριση, η ομαδική εργασία, η αλληλεγγύη, το ευ αγωνίζεσθαι είναι κάποια από τα ιδανικά που περιλαμβάνονται στην έννοια του αθλητισμού και διαμορφώνουν την δεοντολογία του».
Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕ.Α.Π. Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη έδωσε θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και στο νεοσύστατο Δ.Σ του Ιστορικού, Αθλητικού Συλλόγου για τις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά για την προαγωγή του ευ αγωνίζεσθαι.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν επίσης οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες των Εξωτερικών Συνεργείων και Πρασίνου του Δήμου και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ζήκος, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου κ. Φώτιος Τσελέπης, ο Πρόεδρος του Ε.Π.Σ.Α. κ. Παναγιώτης Δημητρίου, ο εθελοντής γιατρός του Ομίλου Νεκτάριος Μπρέγιαννης, ο παλαίμαχος αθλητής ποδηλασίας Δημήτριος Πανταζής και όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες που κατέκτησαν την 1η, 2η και 3η θέση στα αθλήματα Σκοποβολής, Ξιφασκίας, Άρσης Βαρών, Τζούντο, Πινγκ- Πονγκ, Ποδόσφαιρο και Ποδηλασία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Κόκκαλης, Ρένα Χαλιώτη, Αθανάσιος Βελής, η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Β’ Αντιπρόεδρος του Ομίλου Ελένη Λέκκα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης, Κατερίνα Φραγκάκη και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ελευθέριος Μαγιάκης.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου


Στιγμιότυπο 2 από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου


Στιγμιότυπο 3 από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου


Στιγμιότυπο 4 από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου


Στιγμιότυπο 5 από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου


Στιγμιότυπο 6 από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου


Στιγμιότυπο 7 από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου


Στιγμιότυπο 8 από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου


Στιγμιότυπο 9 από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου

Μετάβαση στο περιεχόμενο