Βράβευση του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλη, από ανθρωπιστικό όμιλο

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, κατά την ομιλία του στην εκδήλωση βράβευσης.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, κατά τη βράβευσή του από τους ομίλους ρόταρυ Αμαρουσίου, Πεντέλης και Γέρακα.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, ανάμεσα σε μέλη των ομίλων.


 


Για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο από τη θέση του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών τιμήθηκε ο Γιώργος Πατούλης, από τον όμιλο ρόταρυ Αμαρουσίου, Πεντέλης και Γέρακα που έχουν να επιδείξουν σημαντικό ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο στηρίζοντας με πρωτοβουλίες τους πράξεις αλληλεγγύης αλλά και προσφοράς στο συνάνθρωπο.


Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, έκανε μία σύντομη αναφορά στο κοινωνικό έργο του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και στις δράσεις του για την υποστήριξη των ανασφάλιστων και οικονομικά αδύναμων πολιτών που στερούνται πρόσβασης στο αγαθό της Υγείας εστιάζοντας στη σημασία του εθελοντισμού στη σημερινή εποχή. «Ο εθελοντισμός δεν είναι φιλανθρωπία, είναι πολιτισμός. Μέσα από μία κοινή προσπάθεια θέτουμε τους πυλώνες της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς στον λιγότερο ευνοημένο συμπολίτη μας, στον ασθενή, στον ανασφάλιστο συνάνθρωπό μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συνοδοιπόρους μας σε αυτή την προσπάθεια ανάμεσα σε αυτούς και τα μέλη των ομίλων ρόταρυ που συνέβαλαν στο έργο του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής με την προσφορά φαρμακευτικού υλικού».


Τα μέλη των ομίλων ρόταρυ Αμαρουσίου, Πεντέλης και Γέρακα τίμησαν το Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α για το ανθρωπιστικό του έργο και τις πρωτοβουλίες προσφοράς στο συνάνθρωπο.


 


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο