Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προσέφερε ο Σύλλογος Αθμονέων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προσέφερε ο Σύλλογος Αθμονέων παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για την υποστήριξη των ωφελούμενων ευπαθών συμπολιτών μας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε από καρδιάς την Πρόεδρο κα Ρούλα Μπογδάνου, καθώς και τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την κοινωνική αλληλεγγύη τους προς τους συμπολίτες που δοκιμάζονται από την δύσκολη συγκυρία, αλλά και για το σημαντικό πολιτιστικό έργο του συλλόγου στην πόλη.

Από την πλευρά της η  Πρόεδρος του Δ.Σ. κα Μπογδάνου ευχαρίστησε το κ. Πατούλη για την τιμητική παρουσία του και υπογράμμισε ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τη συνδρομή των μελών και φίλων για την ανακούφιση των συμπολιτών μας, προσθέτοντας ότι η συγκέντρωση των ειδών έγινε με βάσει τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης.  

 

Σχετικά αρχείαΤρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προσέφερε ο Σύλλογος Αθμονέων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη (1)


Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προσέφερε ο Σύλλογος Αθμονέων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο