Τρέξε για καλό σκοπό, βοήθησε τους συνανθρώπους σου! Το Μαρούσι συμμετέχει την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στο 5ο Attika Run & Fun Grand Prix

Print Friendly, PDF & Email

Εγγραφές μέχρι την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 2 μ.μ.   

Tο 5ο Attika Run & Fun Grand Prix διεξάγει ο αθλητικός σύλλογος «Η Ευεξία» στο Μαρούσι την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 με συνδιοργανωτή τον Δήμο Αμαρουσίου. Το φετινό Attika Run & Fun Grand Prix θα διεξαχθεί συνολικά σε πέντε δήμους της Αττικής με σκοπό την υποστήριξη των συμπολιτών μας που επωφελούνται των Κοινωνικών Παντοπωλείων του Δήμων και των εθελοντικών δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Η εκκίνηση του 5ου Attika Run & Fun Grand Prix γίνεται στο Μαρούσι, και επόμενοι σταθμοί του είναι ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης (25 Φεβρουαρίου), ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού (11 Μαρτίου), Πεντέλης (29 Απριλίου), και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου (20 Μαΐου).

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης διεξάγονται οι ακόλουθοι αγώνες δρόμου ανδρών, γυναικών και παιδιών:

  • Running Grand Prix ανδρών – γυναικών 10 χλμ.
  • Running ανδρών – γυναικών 5 χλμ.
  • Βάδην ανδρών – γυναικών 5 χλμ.
  • 1 χλμ. για παιδιά Δημοτικού (Δ’, Ε’ ΣΤ’ τάξεις).

Για τη συμμετοχή ανηλίκων απαιτείται η έγγραφη συγκατάθεση του γονέα (που υποβάλλεται με την δήλωση εγγραφής).

 

Η εκκίνηση για τους Αγώνες 5 χλμ. και 10 χλμ. έχει προγραμματιστεί για τις 10 π.μ. και για τον παιδικό αγώνα για τις 11:30 π.μ.

Για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση www.feelgoodsports.gr όπου εκτός από τη φόρμα εγγραφής υπάρχει αναρτημένη και η προκήρυξη με όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.
Εναλλακτικά, μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία του συλλόγου Feel Good Sports Club, Θαρύπου 2, 11745 Νέος Κόσμος, τηλ. 2155507330

Η προθεσμία εγγραφής για τον Αγώνα του Αμαρουσίου λήγει την Τετάρτη 24  Ιανουαρίου 2018 και ώρα 2 μ.μ. Για εκπρόθεσμες εγγραφές ισχύουν άλλοι όροι συμμετοχής.

Οι πρώτοι 100 που θα εγγραφούν θα λάβουν μέρος σε κλήρωση για 10 δωρεάν συμμετοχές στον Διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας.

Οι αγώνες Running 10 χλμ. και 5 χλμ. ανδρών – γυναικών θα έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση CHIP TIMING, βάσει της οποίας θα γίνει η κατάταξη σε κάθε αγώνα ανά κατηγορία: άνδρες – γυναίκες.

Σε όλους τους δρομείς θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής (ηλεκτρονικής μορφής/μέσω site). Ο 1ος νικητής ανά κατηγορία (άνδρες – γυναίκες, αγόρια – κορίτσια) σε κάθε αγώνα, θα παραλαμβάνει κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα. Ο 2ος και ο 3ος νικητής κάθε κατηγορίας μετάλλιο και δίπλωμα. Επίσης, οι πρώτοι νικητές των 5 και 10 χλμ. ανδρών και γυναικών θα έχουν και δώρο παπούτσια.

Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει κατά τη διεξαγωγή των αγώνων για την παρουσία γιατρού ή διασωστών, καθώς και ασθενοφόρου.

Χορηγοί Επικοινωνίας είναι: ΕΡΑ ΣΠΟΡ, Καθημερινή, ACTION 24 και RUNNING News.gr. Επίσημοι Χορηγοί είναι η AMSTEL Free και o ΒΙΚΟΣ. Υποστηρικτές είναι τα παπούτσια 361°, οι μπανάνες DOLE και το Metropolitan Hospital.

Η διαδρομή στο Μαρούσι για τους Αγώνες 5 χλμ. και 10 χλμ.

Η διαδρομή που επέλεξε ο Δήμος Αμαρουσίου για το 2018, ξεκινά από τη συμβολή των οδών Δ. Γούναρη και Β. Σοφίας, πολύ κοντά στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. Διασχίζει μέχρι το τέλος, την οδό Δ. Γούναρη και στρίβει αριστερά στην οδό Νερατζιωτίσσης. Όταν φτάσει έως το Ολυμπιακό συγκρότημα γίνεται αναστροφή. Στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στρίβει δεξιά. Στη Λεωφόρο Κηφισίας στρίβει αριστερά, για να έλθει στον τερματισμό από την οδό Β. Σοφίας. Για τον αγώνα των δέκα χιλιομέτρων, η διαδρομή επαναλαμβάνεται. Σε όλο το μήκος του αγώνα, οι δρομείς κινούνται με τη φορά των αυτοκινήτων, εκτός από τη Λεωφόρο Κηφισίας όπου κινούνται αντίθετα για περίπου 350 μέτρα.

Η διαδρομή 1 χλμ. για παιδιά

Η εκκίνηση γίνεται από την οδό Β. Σοφίας και στρίβει δεξιά στην οδό Δ. Γούναρη. Στην οδό Διονύσου στρίβει δεξιά και στην οδό Δ. Μόσχα δεξιά τέλος πάλι δεξιά στην οδό Β. Σοφίας για τον τερματισμό.
 

 

Σχετικά αρχείαΤρέξε για καλό σκοπό, βοήθησε τους συνανθρώπους σου! Το Μαρούσι συμμετέχει την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στο 5ο Attika Run & Fun Grand Prix

Μετάβαση στο περιεχόμενο